Er waren al een aantal dingen die Meghan niet meer mocht doen vanaf het moment dat ze trouwde met Prins Harry, maar er is nog iets wat we aan het lijstje kunnen toevoegen dankzij de vrouw van haar schoonvader Camilla Parker Bowles tijdens een uitzending van MasterChef Australia.

meghan markle eten FEM FEM

De nieuwste Duchess of Sussex mag namelijk geen knoflook meer eten en als je een foodie bent zoals Meghan, dat zal dat best lastig zijn om van af te kicken. Nou ja, helemaal nooit meer is natuurlijk ook overdreven want Camilla heeft laten weten dat knoflook niet mag tijdens royal events of wanneer ze voor werk naar het buitenland moeten gaan.

I hate to say this, but garlic. Garlic is a no-no,” zei Camilla toen er aan haar werd gevraagd wat ze niet meer mocht eten nadat ze trouwde met Prins Charles. En dit is een regel wat dus telt voor iedereen binnen de familie. “So garlic is a no-no? Because you’re talking, chatting?” vroeg presentator Gary Mehigan. “Yes, exactly. So you always have to lay off the garlic,” liet Camilla weten.

Jammer voor Meghan (en Camilla) maar wel fijn voor ze dat ze weten dat ze nooit uit hun mond stinken terwijl ze met iemand een gesprek voeren.

Voor iedereen die niet zonder knoflook kan (snappen we): het is ook een van de beste dingen die je kan eten voor een zuivere huid.