Waar Kylie Jenner bekend staat als de queen of lipliner gaat Kim Kardashian door het leven als de contouring koningin. De Kardashians weten wel raad met make-up, maar hebben het eigenlijk helemaal niet nodig. Fans gaan namelijk los na het zien van deze make-uploze video van Kim.

Kim Kardashian
Instagram @kimkardashian

Make-uploze video

Waar Kim en haar zussen een aantal jaar geleden never zonder make-up de deur uit zouden stappen, lijken tijden nu veranderd. We zien dat de KarJenners steeds meer foto’s zonder make-up delen en daarnaast lijken de zussen (volgens fans) afscheid te nemen van de extreme bil- en heuppartijen.

Kim Kardashian omarmt haar natural self en deelt dit de laatste tijd vaak op Instagram. Zo zagen we het afgelopen weekend een video van Kim die haar gezicht wast op beeld, iets waar veel volgers héél blij van werden.

Perfecte huid

It’s a @SKKN kind of exfoliating morning“, deelt Kim op Instagram. Op de video zien we hoe Kim haar gezicht exfolieert en daarbij draagt ze uiteraard geen make-up. De video van Kim zorgde in een korte tijd voor bizar veel reacties, aangezien fans het enorm waarderen dat de realityster zonder make-up op beeld verschijnt.

Okay skin goals“, “Queen😍😍”, “So beautiful” en “Perfect”, klinkt het in de comments.

Bij deze video blijft het echter niet, want niet veel later post Kim ook een reeks foto’s van haar natural self. Ook deze keer is het ter promotie van haar eigen skincare-lijn. “Brighten, hydrate and glow“, schrijft ze bij de foto’s.

Het moge duidelijk zijn dat Kim een bizar mooi gezicht heeft zonder make-up – en dat lijkt ze nu ook zelf te omarmen. Wij zijn in ieder geval groot fan van deze natural kiekjes. Want eh… wie heeft er zin om iedere dag met een dikke laag plamuur door het leven te gaan?

Lees ook: Nederlander maakt selfie met Kim Kardashian en gaat viraal