Heb jij ook wat slapeloze nachten achter de rug of ben je helaas geboren met wallen die nooit verdwijnen? Dan kun je misschien wel een goed make-upproduct tegen wallen gebruiken. Gelukkig zijn er genoeg producten die jou ’s ochtends helpen om de schade een klein beetje te beperken. TikTokkers delen dé tip als het gaat om make-up tegen wallen.

make-upproduct tegen wallen
Bron: Pinterest

Zware nachtjes

Duik jij regelmatig je bed in na 03:00 of moet je eigenlijk iedere ochtend véél te vroeg op? Grote kans dat jij dan regelmatig met flinke wallen onder je ogen rondloopt. Het geeft je geen energieke uitstraling en daar komt nog bij: het is een flink karwei om die donkere kringen weg te krijgen. Helaas heeft een goede laag concealer maar weinig impact en is de andere oplossing, genoeg slaap, lang niet altijd een mogelijkheid. Dan maar accepteren dat je met wallen rondloopt, toch?

Make-upproduct tegen wallen

We worden wederom uit de brand geholpen dankzij TikTok. Verschillende TikTokkers vonden het wiel uit en schromen niet om dit met de rest van de wereld te delen. Lucky us! Hoewel je zou denken dat je nu naar de winkel moet rennen voor een goede concealer is dit eigenlijk helemaal niet het geval. Deze TikTokkers zweren namelijk bij een heel ander make-upproduct, namelijk blush.

@paintedbyspencer Reply to @thekimmys lemme’ explain 🥰 #undereyeblush ♬ original sound – SPENCER

Ja, girls! Het antwoord is blush. Je moet het eigenlijk gewoon zien als een kleurcorrectie. Wallen komen vaak samen met een donkere grauwe kleur, waardoor de kringen meteen extra duidelijk zichtbaar zijn. Alleen concealer is dan dus niet genoeg om het weg te werken. In plaats daarvan kun je het beter combineren met blush. Overigens is niet elke blush geschikt. Ga wel voor een rozige blush en zorg ervoor dat hij niet te veel glanst. Je wil natuurlijk niet de nadruk leggen op het gebied onder je ogen!

Lees ook: Goed nieuws: er moe uitzien is in de mode