Een Duitse man won in september ongeveer 10 miljoen euro en werd zo in één klap stinkend rijk. Hoewel hij meteen kon stoppen met werken én alles kan kopen wat zijn mannenhartje begeert, is hij toch een stuk minder gelukkig dan hij had gehoopt. Hij zou namelijk graag het mega bedrag met een partner willen opmaken. Hij zoekt een vrouw om het geld mee te delen. Sharing is caring!

Geld alleen maakt niet gelukkig

De 41-jarige Duitse Kursat Yildirim won in september het mooie bedrag van €9,927,511,60 en werd zo miljonair. Uiteraard nam hij per direct ontslag én kon hij het niet laten om twee mooie auto’s, een prachtig horloge en nog wat andere (veel te dure) dingen te kopen. Je zou dus denken dat hij inmiddels alles heeft wat zijn hartje begeert, maar toch maakt alleen geld duidelijk niet gelukkig. Aan de bekende Duitse krant, de Bild, vertelt hij namelijk dat hij nog één ding mist: een vrouw om het geld mee te delen.

Man zoekt een vrouw om het geld mee te delen

Kursat Yildirim is dus opzoek naar een lieve vrouw, waarmee hij de rest van zijn bucketlist kan afwerken. Veel eisen heeft hij niet, vertelt hij. Zo maakt haarkleur niet uit, zolang hij maar echt hopeloos verliefd zal worden. Wel vindt hij het belangrijk dat de vrouw openstaat voor zijn wensen. Hij wil graag met haar de wereld over reizen en ook een hartverwarmende familie met kids ziet hij op termijn wil zitten.

man miljonair
Bron: Newsflash

Herken jij jezelf nou helemaal in het plaatje wat hij zoekt? Dan kun je je via het e-mailadres van de Bild aanmelden en wie weet deel jij straks je leven met deze miljonair. Je moet overigens wel een beetje moeite doen. De Duitser is namelijk goed voorbereid op mensen die alleen bij hem aankloppen voor het geld. Met alleen je charmes in de strijd gooien, kom je er dus niet.

Lees ook: Zo ga je ruzie over geld tegen in een relatie