Als je denkt dat je meest bizarre dingen wel hebt gezien, hebben wij nieuws voor je. Dit verhaal over een man die er graag uit wil zien als een hond overstijgt namelijk alles. Hij betaalde maar liefst €12.480 om z’n gehele uiterlijk te veranderen en verder als hond te kunnen leven.

hond
Bron: YouTube @I want to be an animal

Man uit Japan wil hond worden

Tsja, we leven in vrijheid dus we mogen in principe allemaal doen en laten wat we willen. Dat leidt soms wel tot de meest bizarre verhalen. Zo ook het verhaal van de Japanse Toch. Hij wil al zolang als hij zich kan herinneren een hond zijn en heeft sinds kort besloten daar alles voor te doen. Zo investeerde hij maar liefst €12.480 om het uiterlijk te krijgen van een hond. Hij deelt dit proces op YouTube en maakt video’s over van alles en nog wat. We moeten toegeven: wanneer je de video’s snel bekijkt, zou je bijna niet doorhebben dat hij eigenlijk geen echte hond is.

Leven als een hond

Maar alleen het uiterlijk van een hondje was voor deze beste man niet genoeg. Het was wat hem betreft niet helemaal oké om gewoon vrij in huis rond te kunnen lopen, want dat is vaak voor veel honden zeker niet het geval. Hij besloot daarom een eigen kooi aan te schaffen waar hij nu ’s avonds in kan slapen. Hij vindt het meer dan prima om dit zo te doen! Sterker nog: hij kan er dan ook intens van genieten om zich ’s ochtends weer lekker uit te rekken wanneer hij de kooi weer uit mag.

Hondenmand voor mensen

Overigens is het helemaal niet zo gek dat deze man zich als een hondje wil gedragen. Het zijn van een hond heeft namelijk ook veel voordelen. Zo kun je namelijk de hele dag chillen en waarschijnlijk ook nog eens in een zacht mandje. Gelukkig zijn er genoeg mensen die dat óók vonden en besloten deze mensen hier wat op te verzinnen. Zo kwamen uitvinders met een mega goede uitvinding: een hondenmand voor mensen. Zo maak je dankbaar gebruik van de voordelen die een hond ervaart. Maar hoef je echt niet als hondje verkleed, hoor ;).