Niet alleen vrouwen maar ook mannen hebben de nodige aandacht en liefde nodig. Ze zullen het niet snel toegeven maar vinden het stiekem heerlijk om vertroeteld te worden – als hun vrienden níet in de buurt zijn natuurlijk. Dit zijn manieren waarop je een man geliefd kunt laten voelen.

stelletje
@Pinterest

1. Leer hem kennen

Doe je best om interesse in hem te tonen. Je zult het in het begin misschien niet zeggen, maar mannen willen ook meer dan enkel een lichamelijke aantrekkingskracht. Vraag hem naar zijn verleden, heden en hoe hij de toekomst voor zich ziet (misschien wel samen met jou). Wat is zijn grootste angst? En waar is hij eigenlijk enorm onzeker over?

2. Vraag om zijn mening

Mannen vinden het een enorm fijn gevoel je te kunnen helpen. Ga je naar de kapper en weet je niet helemaal sure wat je met je haar moet doen? Vraag hem om zijn mening! Of neem hem mee als je een dagje gaat winkelen, wel zo gezellig.

3. Verwen hem

Yup, mannen moeten ook vertroeteld worden. Misschien zit hij niet per se te wachten op een bos bloemen of een zoetsappig gedicht maar tegen een massage na een lange dag op het kantoor zal geen enkele man nee zeggen.

4. Laat hem veilig voelen

Net als voor vrouwen, is het voor mannen net zo belangrijk om zich veilig te voelen. Alleen dan zal hij meer over zichzelf durven te vertellen en ook het achterste van zijn tong laten zien (figuurlijk dan natuurlijk, dat snap je wel).

5. Maak tijd voor sexy time

Dit puntje kan natuurlijk niet vergeten worden. Mannen hebben eenmaal over het algemeen een hoog libido en wanneer jij laat merken dat je naar hem verlangt zal hij zich de gelukkigste man op aarde voelen. Seks is nu eenmaal belangrijk in een relatie.

6. Geef hem een complimentje

Mannen kunnen ook wel eens een ego boost gebruiken. Ziet hij er fit uit in zijn nieuwe outfit? Tell him sis! 

7. Geef hem ruimte

Iedereen heeft de nodige alone time nodig om op te laden, sommige mensen meer dan anderen. En boos worden als hij een avondje met zijn vrienden door wil brengen is ook niet de meest liefdevolle reactie. Maak je geen zorgen: je zal hem niet kwijt raken wanneer je hem wat meer ruimte geeft. Het heeft juist voordelen voor jullie beide!

8. Trakteer hem

Mannen verdienen nu vaker meer en volgens de maatschappij is het ‘normaal’ dat de man betaalt. Maar het is ook wel eens leuk om hem te trakteren op een etentje. Hierdoor zal hij zich gewaardeerd en geliefd voelen.

9. Luister naar hem

Écht luisteren is maar iets wat weinig mensen kunnen. Laat hem zijn verhaal doen zonder hem in de reden te vallen of door meteen ‘ik ook’ te roepen.

10. Wees zijn beste vriend

De beste lovers zijn ook beste vrienden, en beste vrienden kennen elkaar beter dan dat ze zichzelf kennen.

stelletje
@Pinterest

Lees ook: Sexy vragen om aan je partner te stellen