Deze week maakte Hanne Verbruggen bekend bevallen te zijn van haar zoontje Julien. Leuk, maar wij zijn uiteraard benieuwd naar de baby daddy. Zal hij ook net zulke goede genen hebben als Hanne? Dan weten we in ieder geval dat Julien prach-tig wordt.

Man vriend van K3-lid Hanne
Bron: @hannecarry__

Hanne als K3tje

Hanne Verbruggen was een doodnormale communicatiemanagement studente die als kind al droomde van een carrière als zangeres. Inmiddels staat ze samen met Marthe de Pillecyn en Julia Boschman op het podium haar droom te vervullen.

In 2015 won Hanne namelijk haar plekje in de populaire meidengroep tijdens de talentenjacht K3 zoekt K3, waarin de Karen, Kristel en Josje — die voorheen K3 vormden — op zoek gingen naar hun opvolgers.

De vriend van Hanne

“Zeven jaar geleden kwam mijn grootste droom uit toen ik een K3’tje werd”, vertelde Hanne begin deze week. “Maar de komst van Julien heeft dit zonder twijfel overtroffen.” Hanne en haar man zijn afgelopen week ouders geworden van zoontje Julien. Wij kunnen natuurlijk niet wachten tot we een hoop babyfoto’s krijgen, maar laten we dan in de tussentijd kennismaken met de vader. Jorn Sarens.

Jorn Sarens leerde Hanne Verbruggen kennen bij de scouting. Inmiddels zijn de twee al sinds 2011 hoteldebotel op elkaar en zijn sinds 2018 verloofd. Tijdens een vakantie in Portugal vroeg Jorn de roodharige zangeres ten huwelijk, maar corona kwam er uiteraard weer tussen.

Toch getrouwd?

Je zou denken dat de twee nog steeds verloofd zijn, maar in december 2020 maakte Hanne bekend in het geheim te zijn getrouwd. Wanneer het koppel precies getrouwd is, is alleen niet duidelijk. In die periode gaf Hanne aan dat de bruiloft er nog niet van was gekomen door gebrek aan tijd.

Zo vertelde Hanne in een interview met het blad Story: “Ik fantaseer soms ‘s nachts al over onze trouw. Jorn en ik hebben nog steeds geen datum geprikt. In 2020 en 2021 zal het ook niet meer lukken, vrees ik.” Ze mogen zich in ieder geval Mr. & Mrs. Sarens noemen. Maar nu Julien er ook is, denken we dat de kersverse ouders er niet op zitten te wachten om een groot feest te organiseren.