Hoewel vrouwen graag een man hebben met een lieve persoonlijkheid, gaan we als het om uiterlijk draait vaak toch voor de bad boys. Een stoere kledingstijl en tattoos; we love it! Waarom hebben we liever een man met tattoos? Dat leggen wij je hier uit!

man met tattoos beter in bed

Vrouwen gaan liever naar bed met een man met tattoos volgens onderzoek

First things first: wij hebben dit niet zelf verzonnen. It’s all science. Volgens dit onderzoek gaan vrouwen liever naar bed met een man met tattoos. De reden? Vrouwen zien mannen mét tattoos als ‘seksueel agressief’ en dominant.

Wat zegt het onderzoek?

Aan het onderzoek deden 2500 deelnemers mee. De deelnemers bestonden uit mannen en vrouwen, en allemaal waren ze hetero. Tijdens het onderzoek werd de reacties van de deelnemers vastgelegd wanneer ze naar verschillende foto’s keken. De deelnemers moesten naar een fotoreeks kijken van mannen zonder shirt met elk verschillende tattoos. Bij sommige foto’s werd zelfs digitaal een tattoo toegevoegd.

Het resultaat? Vrouwen zagen mannen met tattoos als agressiever, dominanter en mannelijker. Ze gaven zelfs aan te denken dat deze mannen een betere gezondheid hadden dan degene zonder tattoos.

Niet minder aantrekkelijk

Toch hebben we ook nog goed nieuws voor de mannen zonder tattoos. Vrouwen vonden ze over het algemeen niet minder aantrekkelijk dan degene met tattoos. Je hoeft dus niet als een gek naar de tattoo shop te rennen als je helemaal niet op een tattoo zit te wachten!

Mannen met tattoos zijn beter in bed

Oké, maar hoe zit het dan met de bedprestaties van de mannen? De deelnemende vrouwen én mannen gaven allebei aan te denken dat mannen met tattoos beter waren in bed. Tattoos hebben dus weldegelijk invloed op de voorkeur van vrouwen!

Lees ook: 7 redenen waarom vrouwen met tattoos betere bedpartners zijn