Natuurlijk zien tattoos er enorm hot uit maar stiekem verklappen ze veel meer over een persoon. Dit zijn 5 redenen waarom een vrouwen met tattoos betere bedpartners zijn.

Instagram @sophiakelly
Instagram @sophiakelly

Waarom vrouwen met tattoos beter in bed zijn

Er zijn tekenen die verklappen of iemand goed in bed is, maar je kunt ook kijken of iemand vol plakplaatjes zit. Vrouwen met tattoos zijn namelijk beter in bed, en wel voor deze redenen.

#1 Ze zijn impulsief

Zit een vrouw vol tattoos? Grote kans dat ze vrij impulsief is. Je moet namelijk behoorlijk wat lef hebben om een tattoo te laten zetten. Wanneer een vrouw bedekt is met meer dan 20 tattoos zullen er vast een paar just for fun gezet zijn.

#2 Ze zijn sexy

We weten niet wat het is, maar iets maakt tattoos gewoon enorm sexy. Voor ons heeft het iets te maken met ownership over je eigen lichaam nemen. You go girl! 

#3 Ze zijn dominant

Onderzoek wijst uit dat vrouwen mét tattoos dominanter zijn dan vrouwen zonder tattoos. We hebben dit niet zelf verzonnen..

#4 Ze zijn speels

Vrouwen met tattoos zijn ab-so-luut niet saai. In bed zullen ze niet spel iets ’te gek’ vinden en staan ze vrijwel open voor alles.

#5 Ze houden van risico nemen

Het is nogal wat om iets voor altijd op je lichaam te hebben. Vrouwen met tattoos deinzen niet terug voor een beetje risico (en pijn).

#6 Ze zijn zelfverzekerd

Wát is belangrijker in bed dan zelfverzekerd zijn? Vrouwen met tattoos houden van hun lichaam en stralen dit uit. Ze zijn in tune met hun lichaam, wat enorm belangrijk is tijdens de seks.

#7 Pijn is geen probleem

Wanneer je een tattoo hebt weet je wat pijn is. In bed zal een vrouw met tattoos dus ook niet sneller openstaan voor iets ruigers. Dit betekent niet gelijk dat iedere vrouw met tattoos van BDSM houdt, maar het laat wel zien dat ze met ongemak kan dealen. 

Lees ook: Nieuwe trend: de eyeliner tattoo