Ik ben echt een sucker for love, en wil niks liever dan een heerlijke stevige knuffel van mijn lover krijgen. Ik denk dat alle vrouwen hetzelfde kunnen beamen. Je voelt je gewoon zo veilig, vertrouwd én geliefd. Anyway, soms heb je ook knuffels waarvan je gewoon weet dat ze niet zo voelen als dat je zou willen.

Schermafbeelding 2018-10-16 om 15.26.46

De een-arm schouderklop

Het is super ongemakkelijk en misschien beter dan helemaal geen knuffel, maar dit soort knuffels zijn het eigenlijk net niet. Soms vinden mannen het moeilijk om je in zijn armen te nemen, vooral als jullie elkaar net ontmoet hebben. Dit soort knuffels moeten gewoon verbannen worden, want je wint er niks mee.

De klap op je rug

Dit is ongeveer hetzelfde soort knuffels als dat hij aan zijn vrienden geeft, met andere woorden: hij ziet jou ook als een vriend. Geen van jullie wil naar een next level. Op dit moment tenminste..

Snelle Jelle

Het type knuffel die je iemand geeft als je snel weg moet of bij iemand op bezoek bent geweest. Het is lief en comfortabel, maar niet echt romantisch. Een snelle uiting van affectie dat je geniet van iemand zijn gezelschap.

De stevige knuffel

Of hij is een hele goede vriend, of hij heeft een crush op je of beide. Het betekent wel dat hij super blij is om je te zien of gezien te hebben – want hij knijpt je helemaal fijn. Jullie zijn duidelijk super close met elkaar.

De optil-knuffel

Deze is zo lief! Als hij al niet je vriendje is, dan wil hij dat wel echt heel graag zijn met dit soort knuffels. Deze knuffel betekent namelijk dat hij je echt gemist heeft en al dat gemis nu uit in een dikke pakkerd. Wij vinden deze persoonlijk de liefste knuffel die er is.

Full body contact

Meestal heb je dit soort knuffels als je in bed ligt. Je hebt elkaar stevig vast of ligt helemaal tegen elkaar aan. Deze intieme omhelzing betekent wel dat hij je écht heel speciaal vindt. You lucky girl! Als hij je vriend nog niet is, maak hem dat alsjeblieft dan heel snel wel!

Lees ook: werkt een rebound nou écht?