Iedereen vindt dingen aantrekkelijk bij een persoon, waar een ander zich daar niks bij voor kan stellen. Iedereen is daarin anders, behalve mannen. Op één of een andere manier hebben ze vrijwel allemaal dezelfde mening en hierin zijn ze het allemaal eens: deze gekke dingen vinden zij aantrekkelijk bij vrouwen.

dingen mannen aantrekkelijk aan vrouwen

1. Woordjes of zinnen overnemen

Mannen vinden het ge-wel-dig wanneer een vrouw onbewust zijn woordjes of zinnen overneemt. Een heel belangrijk iets wat wij hierbij moeten toevoegen: hij moet je wel leuk vinden. Wanneer een man je niet leuk vindt of geen romantische klik met je heeft, dan kan het overnemen van woorden en zinnen erg irritant worden.

2. Tien stappen avondroutine

Terwijl velen van ons dit vaak verschrikkelijk vinden, vinden het mannen heel erg leuk dat wij een tien stappen avondroutine hebben. Tuurlijk, ze liggen het liefst zo snel mogelijk met je in bed (al helemaal wanneer sexy time op de planning staat) maar ze vinden het heerlijk wanneer je na je hele ritueel schoon en lekker ruikend het bed in stapt.

3. Ophypen bij het uitkleden

Onthoud dit: mannen hebben ook regelmatig complimentjes nodig. Wij vrouwen zijn snel geneigd om mannen geen complimenten te geven, terwijl zij daar ook net zo veel recht op hebben. Wil je een geheim weten? Mannen vinden het mega leuk wanneer je ze ophyped wanneer ze zich uitkleden. Al complimenteer je ze op hun knappe achterwerk, ze zullen verlegen worden en zich fijn voelen.

4. Skincare

Vrouwen weten natuurlijk als geen ander welke producten goed voor de huid zijn en welke niet. Hoewel we het weten en allemaal bestudeerd hebben, werkt het alleen niet altijd even goed op onze huid.

Werkt het niet bij ons? Dan wel bij onze mannen. Enne, zij vinden dit geweldig. Mannen vinden het fijn dat vrouwen er zo veel over weten, omdat wij dit uiteindelijk op hun toepassen. En ja, bij hun werken al die methodes dan wel weer…

5. Dom, dommer, domst

We zijn er allemaal schuldig aan: ons dommer voordoen dan dat we daadwerkelijk zijn. Dit moet natuurlijk niet op dagelijkse basis gebeuren, maar mannen vinden het heel leuk als we dat één keer in de zo veel tijd doen. Het geeft hun kracht en zelfverzekerdheid wanneer ze je iets moeten uitleggen wat je niet snapt of niet begrijpt. Denk bijvoorbeeld aan dingen waar hij heel gepassioneerd over is, bijvoorbeeld voetbal of auto’s.

Lees ook: Deze *onverwachtse* dingen vinden mannen onaantrekkelijk aan vrouwen