Het is soms erg lastig om mannen te peilen en dat begrijpen wij als geen ander. Ze zeggen niet voor niks dat mannen van mars komen en vrouwen van venus en dat is tijdens het daten of in een relatie toch wel erg lastig… De volgende dingen vinden mannen absoluut niet aantrekkelijk aan vrouwen.

1. Stress

Ja, hier zijn wij als vrouwen toch wel erg goed in en dat weten we stiekem ook. Bij de kleinste dingetjes liggen wij nachten wakker en zijn we helemaal niet meer onszelf. Laat dit nou juist hetgeen zijn wat mannen totaal anders ervaren. Mannen zijn erg stressbestendig en weten het veel beter een plekje te geven. Zij snappen nou eenmaal niet waarom wij hier zo heftig op kunnen reageren en vinden het daarom totaal niet aantrekkelijk. Probeer het daarom wat vaker los te laten, zodat je je wat chiller voelt. Win-win!

2. Perfectionistisch zijn

Het goed willen doen is natuurlijk helemaal niet erg, maar er in doorslaan is wel een minder goede eigenschap. Voor mannen hoef je je helemaal niet perfect op te stellen, want we zijn mensen en mensen maken nou eenmaal fouten. Stel je wat vaker kwetsbaar op, want die eerlijkheid zegt iets over jou als persoon!

3. Te trots of arrogant zijn

Mannen vallen op vrouwen die zelfverzekerd zijn en dit ook uitstralen. Het is erg aantrekkelijk als een vrouw weet waar zij goed in is en hier ook trots op is. Toch kan het soms een tandje te veel worden, waardoor het begint te lijken op arrogantie. Zorg er daarom voor dat het niet too much wordt.

4. Geen humor hebben

Niets is zo gênant als het vertellen van een grap waarbij niemand lacht. Je kan je voorstellen dat mannen (lees: lolbroeken) het alles behalve leuk vinden als een vrouw niet lacht om zijn grappen. Of erger nog: als je niet zo goed tegen een grapje kan. Dus neem het met een korreltje zout en probeer het niet al te serieus te nemen.

5. Lui zijn

Er is natuurlijk niks met met een dagje bankhangen en netflixen, maar als je nooit in de stemming bent om dingen te ondernemen is dat een grote tegenvaller voor een man. Mannen houden ervan als vrouwen het initiatief nemen. Go for it, girl!

 

Lees ook: Deze dingen doe jij onbedoeld en vinden mannen onwijs aantrekkelijk