Merk je dat jij diegene bent die toch vaker schoonmaakt in huis? Of de was of boodschappen doet? Wij hebben wellicht wel een manier gevonden waarbij het makkelijker gaat om met je vriend taken te verdelen thuis. Het enige wat je nodig hebt is Mario Kart 64. Inderdaad, een spelletje van Nintendo.

spelletje huishouden FEM FEM

Er is namelijk een echtpaar wat al 18 jaar lang Mario Kart 64 speelt om huishoudelijke taken te verdelen. In plaats van ‘steen, papier, schaar’ besloten ze in 1999 dat ze met Mario Kart 64 alle huishoudelijke klusjes konden verdelen zonder een woord te hoeven reppen. Is dit dan het geheim voor een succesvolle relatie?

Mario Kart 64

Ooit gaf het stel het spel cadeau aan hun zoon maar omdat hij allang het huis uit is besloten ze op een geniale manier ervoor te zorgen dat het nog zou worden gebruikt.  Met het iconische racespelletje wordt namelijk beslecht wie er de rest van de avond thee moet zetten bijvoorbeeld. Heel simpel; de winnaar mag blijven zitten!


View this post on Instagram

the rents play mario kart 64 everyday to see who makes the tea, and I’m the kid?

A post shared by Louis Hvejsel Bork (@louishvejselbork) on

Afijn, ruzie om wie wat moet doen in huis? Lost het op met een potje Mario Kart. En oefen ook even stiekem als hij er niet is met je vrienden, dan kan je ervoor zorgen dat je vaker wint.

Lees ook: het huishouden duurt lang en dat hebben we te wijten aan mannen.