Vorige week plaatste wij een artikel online over het type vrouw waar mannen allemaal op vallen. Mocht je nu denken dat dit een volledige beschrijving is van een vrouw qua looks – nee. Het was juist positief want uit onderzoek is dus ondervonden dat mannen niet oppervlakkig zijn en houden van vrouwen met brains. Maar toch was er een reactie op Facebook waar onze redactie een beetje van schrok.

mannen verlangen FEM FEM

In het artikel was namelijk verwerkt dat mannen het stiekem heel fijn vinden als vrouwen wel eens een first move maken. Wat ons betreft iets waar we ons ook volledig in kunnen vinden want de first move kan toch prima van beiden kanten komen? Afijn, hier was een dame het niet mee eens en gaf aan dat als een man niet op een vrouw afstapt dat het geen echte man is. Tja, weet je, ieder z’n eigen mening maar voor ons even een push om iets meer onderzoek te doen naar dingen waar mannen stiekem om verlangen maar wellicht niet altijd heel verbaal over zijn.

De First Move

Om toch nog even bij de first move te blijven, ja, ook mannen vinden dit ontiegelijk eng. Denk maar niet dat zij nooit op het punt staan van een paniek aanval als ze je kant op komen lopen om met je te kletsen. Des te meer houden ze er van wanneer een vrouw op hun afstapt. Het is tenslotte geen 1950 meer.

De Grote Lepel

Hoe heerlijk het wel niet is om als kleine lepel in de armen van je vriend te liggen, wissel het een keer om. Ja, ook mannen houden er namelijk van om zo af en toe de kleine lepel te zijn. Dat jij lekker om hem heen ligt.

De Rekening Verdeling

Guilty – ergens gaan we er van uit dat het de man is die de rekening betaalt, en al helemaal tijdens een first date. Dit onderwerp levert ook wel vaak discussies op maar mannen houden er ook van om af en toe verwend te worden. Wij hebben een voorstel: om ongemakkelijkheden te vermijden na het eten, waarom betaalt niet gewoon diegene die de ander heeft uitgenodigd?

De Seks Aanwijzingen

Wees absoluut niet bang om hem aanwijzingen te geven when he goes down under of ├╝berhaupt gewoon tijdens de seks. Mannen vinden het juist fijn als ze weten wat jij fijn vindt.

Lees ook: het seksstandje die hij eigenlijk niet zo lekker vindt.