Met stipt op de eerste plek: communicatie. Ik weet niet wat jullie ervan vinden maar als het gaat om communicatie heb ik soms het gevoel dat mannen hier een volledig andere opleiding voor hebben gevolgd of zo.

Of misschien heb ik gewoon slechte karma en heb ik telkens te maken met mannen waarbij het niet zo soepel gaat. Afijn, er zijn een hoop dingen waar we ons soms aan kunnen irriteren als het gaat om het mannen dus hebben ik ze mooi even op een rijtje gezet.

how i met FEM FEM

De irritaties

Irritatie 1: What’s up met nooit toegeven dat jullie ongelijk hebben? Herkenbaar? Je hebt een discussie met je vriend en je weet gewoon dat jíj gelijk hebt maar meneer wil het never nooit toegeven? Maakt niet uit hoeveel bewijs je hebt, hij heeft gelijk zegt hij. Irritant ja. En kinderachtig. Kom op heren, echte mannen kunnen toch wel toegeven wanner ze fout zitten?

Irritatie 2: Mannen en ziek zijn, nog zo’n dingetje. Ze doen alsof de wereld vergaat. Het is wel overduidelijk dat de pijngrens van een vrouw hoger is dan die van een man (hallo, bevallingen!) en ook wat betreft ziek zijn zijn wij geen zeikerds. Is een man een keer verkouden, dan is het gelijk the end of the f*cking world maar wij vrouwen, wij pakken gewoon wat paracetamol en tissues en gaan door met ons leven.

Irritatie 3: Zichzelf grotere porties eten geven. Vind ik knap lullig. Ik ben misschien niet zo groot maar geloof me, ik kan veel eten.

Irritatie 4: Jij denkt je vent te verrassen in een sexy nieuw lingerie setje, hij denkt: het moet zo snel mogelijk uit. Had je net zo goed gewoon je basic setje van de H&M aan kunnen trekken in plaats van meer ekkies uit te geven aan duur ondergoed.

Irritatie 5: Mannen en voetbal. Tegenwoordig ben ik op zondagen gewoon vrijgezel.

Irritatie 6: Dat ze nooit zo goed snappen dat als je zegt ‘ik hoef niks’ dat het niet écht betekent dat je niks hoeft en dus dat hij niet boos moet worden als je toch een aantal van zijn frietjes eet.

Irritatie 7: Mannen en het oppikken van subtiele hints. Een combinatie NOT made in heaven.

Irritatie 8: De eindeloze toiletbril discussie. Blijkbaar hebben wij vrouwen niet door hoe moeilijk het wel niet is om een toiletbril omlaag te doen.

Irritatie 9: Dickpics versturen. Not hot. Gelukkig weten we inmiddels hoe we daarop moeten reageren als je ze ongevraagd ontvangt.

Kortom, mannen komen overduidelijk van mars. Tschüss.