Het fenomeen dickpics – en óf we het kennen. Sommige mannen sturen maar al te graag foto’s door van de piem of je er nou om vraagt of niet. Dus stel, stel er belandt zo’n fántastische (ahum) foto in je berichten zijn er meerdere manieren om er mee om te gaan.

Weerwraak

Er is dus een ongevraagde piem in je berichten verschenen. Stuur er gewoon één terug. Ga op Google op zoek naar een knappe dick (bestaan die?) – of een grotere – en klik op send. Wedden dat hij van zijn apropos is…

dickpic FEM FEM

Maak er een tekening van

Wees creatief. Maak er een tekening van voor de beste man die het zo nodig vond om jou een foto te sturen van zijn blote rampetamper. Geef het oogjes, een neus, wat dan ook. Lachen.

Stuur een meme terug

Reageer met een meme. Deze bijvoorbeeld:

dickpic 2 FEM FEM

Morbide reactie

Wil je het écht duidelijk maken dat je never nooit meer een foto van zijn pielemuis wilt ontvangen kan je het ook iets meer morbide aanpakken. Neem een banaan, komkommer of een courgette, snij het in stukjes, maak er een foto van en stuur het terug.

Reageer met drie letters

Stuur alleen LOL terug. Of LUL, wat jij wil. Ik gok dat geen enkel man gelukkig wordt van de reactie ‘laugh out loud’ als het over zijn piemel gaat.

Stuur een afbeelding van een dier

Een naakte molrat om exact te zijn. Een knaagdier die ergens wel iets weg heeft van het mannelijk geslachtsdeel. Google maar.

Stuur een echte Dick terug

Of het nou Dick Bruna is, Dick Van Dyke, Andy Dick of Dick Clark. Waarschijnlijk snapt hij er eerst helemaal niks van maar hè, kan je aantonen dat ook vrouwen dickpics kunnen versturen zonder daarvoor hun broek uit te hoeven trekken.

Dickpics dus. No, thank you.

Lees ook: waarom samen douchen echt overrated is.