In je mooiste jurk naar het altaar lopen om vervolgens het jawoord te geven aan een volstrekt onbekend persoon: je moet het maar durven. Dare devils in Married at First Sight durfden het avontuur aan te gaan en vonden (soms) de liefde. Zie jij het ook wel zitten om blind te trouwen? De programmamakers zijn op zoek naar nieuwe deelnemers.

Trouwen met een onbekende

Fans van Married at First Sight mogen hun hart ophalen, want er is weer een nieuw seizoen onderweg. Na zeven succesvolle seizoenen wil RTL nogmaals een stel singles aan elkaar gaan koppelen, om ze vervolgens à la minute te laten trouwen. Maar voor een nieuw seizoen heb je – uiteraard – ook nieuwe deelnemers nodig. En daar is RTL nu naar op zoek.

Juicy seizoen

Als we psychologe en seksuologe Eveline Stallaart mogen geloven, dan zal dit gloednieuwe seizoen van MAFS veel meer weghebben van de Australische variant, zo stelde ze in de RTL Boulevard Reality Podcast. Dit wil zeggen dat de stellen die elkaar het jawoord geven ook met elkaar op zullen trekken, en dat zorgt in de Australische variant regelmatig voor drama.

Ben jij hartstikke single en kan je niet wachten om de man of vrouw van je dromen te ontmoeten? Je kunt je via deze link opgeven voor het nieuwe seizoen van MAFS. En wacht vooral niet te lang, want dan kunnen wij zo snel mogelijk weer genieten van een nieuw seizoen 😉

Lees ook: Je kan ook trouwen op de MAFS-manier zonder camera’s