Heb jij ook wel eens dat je gewoon geen zin in alcohol hebt, geen alcohol mag drinken of dat je naar huis moet rijden, maar wel een speciaal drankje wilt drinken? Wij hebben het perfecte alternatief gevonden om het jezelf een stukje makkelijker én smakelijker te maken. Martini komt namelijk met het alcoholvrije zomerdrankje: Martini Non-Alcoholic. Een heerlijk zomers drankje met een verfrissende smaak.

Martini non alcoholic zomerdrankje

Het drankje

De Martini Non-Alcoholic komt in twee varianten: de Martini Non-Alcoholic Vibrante en de Martini Non-Alcoholic Floreale.  De robijnrode Martini Non-Alcoholic Vibrante heeft een fruitig karakter en wordt gekenmerkt door toetsen van Italiaans bergamot. Zijn goudgele zusje; Martini Non-Alcoholic Floreale smaakt wat zoeter en bloemiger en zweemt naar kamille.

Italië in je achtertuin

Wat deze nieuwe varianten zo bijzonder maakt is dat ze 100% natuurlijk gemaakt zijn! Zo vermijd je niet alleen een kater de volgende ochtend, maar ook andere slechte ingrediënten. Met de nieuwste Martini haal je dus Italië naar je achtertuin, je balkon of het park. Drink je het op een feestje? Dan kun je gewoon gezellig meedrinken en daarna zorgeloos naar huis rijden.

So serveer je hem

De aanbevolen manier om ten volle van Martini Non-Alcoholic te genieten, is in een 50/50 verhouding met tonic en in een groot ballonglas gevuld met ruim ijs. Voor de afwerking van zowel Vibrante als Floreale met tonic is een schijfje sinaasappel sterk aanbevolen. Puur over ijs kan ook. Zin in een zomerse cocktail? Dan maak je de Martini Non-Alcoholic Sunset Spritz, die bestaat uit 50 ml Martini Non Alcoholic Floreale, 25 ml ananassap, 10 ml vers geperst citroensap en flink wat tonic. Ook deze schenk je over ijs in een coppaglas, afgewerkt met een takje munt en een schijfje limoen.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Camille Vidal (@madame_cami_vidal) op

Het drankje is hier verkrijgbaar

Lees ook: Cocktail 43 Fresco is het perfecte zomerdrankje