Met al die festivals, feestjes en afspraken krijgt ons lichaam maar weinig rust. Een goede massage zou een uitkomst zijn, maar is toch wat meer gedoe. Je moet het huis er voor uit, waardoor het echte chille gevoel er alweer vanaf is wanneer jij de deur uitstapt. Lidl komt nu met een oplossing. Ze verkopen een massagestoel, waarin jij thuis helemaal kunt ontspannen.

Massage voor de stijve spieren

Je spieren kunnen het één keer in de zoveel tijd nou eenmaal goed gebruiken om eens even onder handen te nemen. Je zit lange dagen stil achter een laptop en het koude weer drukt ook zijn stempel. Geen wonder dat je je 50 jaar ouder voelt en af en toe je bed niet zonder horten of stoten kunt verlaten. Hoe fijn zou het zijn als je gewoon in je eigen huis even kunt genieten van een lekkere massage die jou spiertjes weer wat soepeler maakt? Juist. Dat zou geweldig zijn! Dankzij Lidl kan dat!

Lidl komt met massagestoel

Deze massagestoel heeft óók de gouden handjes die je zoekt wanneer je een massage boekt. Alleen doet hij dit gewoon vanaf jouw eigen huis. Dat betekent dat je op ieder gewenst moment even kunt genieten van een massage. Tijdens je pauze als je thuis werkt, als je net je bed uitstapt óf vlak voor je je nestje induikt ’s avonds.

 

massagestoel
Lidl

De massagestoel heeft genoeg functies om jou compleet te laten ontspannen. Door de L-vorm kun je in ieder geval genieten van een complete lichaamsmassage. Verder heeft de stoel ook nog eens verschillende automatische programma’s. Zo heeft hij een kneed- en klopmassage voor het hele lichaam, programma’s voor specifieke gedeeltes voor je lichaam zoals de bekken of je billen én heeft hij een revitaliserende luchtdrukmassage als optie. Tot slot heeft hij ook nog de optie tot een handmatige massage, zodat hij precies focust op het gedeelte waar jij het nodig hebt.

Wat kost de massagestoel van de Lidl?

Mocht je nu geïnteresseerd zijn, wil je vast weten wat je moet betalen voor deze massagestoel. We waarschuwen alvast: haal je spaarpot maar vast tevoorschijn. Deze stoel koop je namelijk niet voor een paar tientjes. Je moet diep in de buidel tasten voor de stoel. Hij kost namelijk zo’n €1299,-.

Lees ook: Met deze voetenwarmer van de Lidl heb je geen last van koude voeten