Terwijl het programma De Bachelor richting het einde gaat, beginnen de roddels juist meer en meer te komen. We zijn allemaal al lang en breed toe aan die laatste aflevering, waarin de reünie plaats zal vinden en we antwoorden krijgen op al onze vragen! Inmiddels is er namelijk weer een nieuwe vraag toegevoegd aan het eindeloze rijtje vragen die we al hadden… Heeft Maxime het bed gedeeld met Tony na de opnames?


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Televizier (@televizier)

Exit

We weten allemaal nog als de dag van gisteren hoe Maxime het programma moest verlaten. Die 1 op 1 date bij Tony thuis die ietwat ongemakkelijk begon, eindigde uiteindelijk in zoenpartij waar je u tegen zegt. Die zoen waar Tony tijdens de ceremonie op terugblikte (in negatieve zin). Als je het ons vraagt, kwam de afwijzing tijdens de rozenceremonie dan ook een beetje uit de lucht vallen. Inmiddels heeft Maxime in meerdere interviews laten weten dat Tony haar later via Instagram heeft benaderd. Hij heeft haar uitgelegd waar zijn keuze op gebaseerd is.

Spijt

In een podcast, waar Maxime te gast was, verklapte ze vervolgens nog een extra tipje van de sluier. Tony blijkt zelfs spijt te hebben van zijn keuze tijdens die rozenceremonie. Ook dit stond in die DM die hij na het vertrek van Maxime stuurde.  Op de vraag of zij het nog een kans zou willen geven, zegt ze er geen antwoord op te kunnen geven. Ze vertelt dat er ons nog een hoop te wachten staat in de reünie. We can’t wait!

Maxime Beurskens De Bachelor

Roddels

Dit zou natuurlijk kunnen betekenen dat Maxime inderdaad het bed heeft gedeeld met Tony nadat de opnames van de Bachelor afgerond waren. Inmiddels zijn er bronnen die naar buiten brengen dat dit daadwerkelijk is gebeurd. Zeker weten we het natuurlijk niet, maar hier is het laatste woord nog niet over gesproken…

maxime bachelor
@lifeofyvonne

Lees ook: Julia Sinning steelt Tony’s hart en wint de Bachelor