Maxime Meiland heeft opnieuw de schijnwerpers op zich gericht, maar dit keer niet vanwege haar veelbesproken familie. De dochter van Erica en Martien Meiland heeft maandagochtend namelijk laten weten dat ze onlangs een cosmetische ingreep heeft ondergaan. Enne, hier ontstond eerst wat verwarring over. Wij praten je bij!

Maxime Meiland cosmetische ingreep
Bron: @maximemeiland

Maxime Meiland onder het mes

Dit keer gaat niet een BN’er onder het mes om nieuwe boobs of een nieuwe neus te nemen, maar Maxime Meiland pakt haar onderkin aan.

Deze onthulling volgde nadat ze eerder op de dag een mysterieuze foto deelde waarop ze een verband om haar gezicht had. In een reeks Instagram Stories deelde Maxime haar openhartige verklaring over de ingreep. “Ik was mijn vriend onder mijn kin zat”, schreef ze bij een oude foto. Deze eerlijkheid over haar leven is een kenmerkend aspect van Maxime’s persoonlijkheid. Haar volgers waarderen deze authenticiteit en haar vermogen om taboes te doorbreken.

Maxime Meiland cosmetische ingreep
Bron: @maximemeiland
Maxime Meiland cosmetische ingreep
Bron: @maximemeiland

De foto’s zien er misschien een beetje angst aan jagend uit. Maarre, aan Maxime te zien, is ze blij met de ingreep. Wij zijn in ieder geval nu al benieuwd naar het resultaat!

Nieuwe plannen

Naast haar cosmetische avontuur, gaf Maxime ook enkele hints over haar toekomstige plannen. Ze sprak onlangs vol enthousiasme over de nieuwe woonplek waar ze binnenkort met haar gezin naartoe zal verhuizen. De verhuizing is een hot topic geworden. Dit omdat er veel speculaties zijn over de exacte locatie en het bijzondere landgoed waarop ze hun droomvilla zouden willen laten bouwen.

Maxime en haar vriend Leroy hebben onlangs hun villa te koop gezet, wat tot veel nieuwsgierigheid heeft geleid. Hoewel ze de geruchten over hun verhuisplannen niet bevestigt, heeft Maxime wel laten doorschemeren dat er iets groots op komst is. Ze vertelde aan Shownieuws-verslaggever Thom Goderie: “Het duurt nog heel lang, maar het is een leuk vooruitzicht.” Wat dit “leuke vooruitzicht” precies inhoudt, blijft nog even een mysterie.

Droomvilla in Noordwijkerhout

Volgens Story wordt er gespeculeerd dat Maxime en haar familie een droomvilla willen bouwen op een opmerkelijke locatie in Noordwijkerhout, namelijk op het landgoed waar ooit klooster Leeuwenhorst stond. Dit klooster was ooit bestemd voor vrouwen van adel, en dit zou de plannen van de Meilandjes des te opvallender maken.

Niet alleen een nieuwe kin heeft Maxime dus, maar ook een nieuw huis. Voor allebei wachten we nog op de definitieve onthulling. Maarre, één ding is zeker: Maxime is lekker open over haar acties in het leven. Love it!