Met dochtertje Claire en Vivé is Maxime Meiland een happy mom. De realitster vindt het heerlijk om moeder te zijn en weet precies hoe ze haar toekomst voor zich ziet. Maxime weet één ding helemaal zeker: ze zou nog wel een derde kindje willen.

Derde kinderwens

Maxime Meiland vormt momenteel samen met lover Leroy Molkenboer en dochtertjes Claire en Vivé een klein gezinnetje. Samen met Leroy werd Maxime ouders van Vivé, de kleine Claire kreeg Maxime in een eerdere relatie. Je zou denken dat Maxime aan deze twee kids haar handen vol heeft, maar niets is minder waar. In de nieuwste YouTube-serie Terug Naar Toen vertelt Maxime aan Robbert Rodenburg dat ze dolgraag nog een derde kiddo wil verwelkomen.

As soon as possible

“Heel misschien willen we nog een derde kindje, dat zou ik wel heel erg leuk vinden”, stelt Maxime. De twee stappen aanstaande zomer in het huwelijksbootje en willen vervolgens niet te lang meer wachten. “As soon as possible, daarom willen we nu al die trouwerij.”

Een groot gezin ziet Maxime helemaal zitten. Al denkt Leroy daar helaas een klein beetje anders over. “Ik zei altijd vier, maar dat wil Leroy niet. Maar toch nog één baby’tje lijkt me wel heel erg leuk. Dan zit ook die leeftijd leuk bij elkaar.”

Wij zijn benieuw hoe lang de pregnancy announcement van Maxime nog op zich laat wachten…

Lees ook: Maxime Meiland lijkt sprekend op Brigitte Bardot in nieuwe fotoshoot