Maxime Meiland (25) en haar vriend Leroy Molkenboer (29) zijn in de wolken dat ze samen een kindje verwachten. Vol trots laat Maxime op Instagram voor het eerst haar babybuik zien. De twee kondigde het geweldige nieuws een tijdje geleden aan via een schattige video.

Smile

Op een prachtige kleurrijke foto straalt Maxime van oor tot oor in een knalgele jurk. Met een grote glimlach laat ze zien hoe ver ze op dit moment is. Vrienden reageren met veel lieve berichtjes onder de foto.

Versproken?

Hoewel Maxime en Leroy het geslacht van hun kindje nog niet onthuld hebben, heeft ze onlangs verklapt dat ze moeite heeft met het vinden van een meisjesnaam. Of ze inderdaad een meisje krijgt, is te zien in de aflevering van Chateau Meiland vanavond. Spannend!!!

Onherkenbaar

Dit weekend poste Maxime nog een paar foto’s van een onlangs gehouden fotoshoot. Haar fans reageerden massaal dat ze onherkenbaar was in de beelden. Maxime is van top tot teen gestyled, heeft een make-upje op, draagt blinkende sieraden, en verrast daarmee haar volgers. ‘Ik herkende je bijna niet’, roept iemand uit. ‘Tweede foto ben je zo anders, heel gaaf’, zegt een ander. Ze is inderdaad bijna onherkenbaar, maar wát een plaatje! Wat vind jij? Lijkt Maxime op zichzelf?


Lees ook: Het hoge woord is eruit: Dave Roelvink wordt vader