Inmiddels weten we al een tijdje dat Maxime Meiland helemaal in de wolken is met haar grote liefde Leroy. De twee zijn al een serieus tijdje samen. Op haar Instagram deelt ze geweldig nieuws: JAAA!💕💍 is de caption van de post. Maxime Meiland en Leroy gaan namelijk trouwen! Cute. 

bron: instagram @maximemeiland
bron: instagram @maximemeiland

Instagram post

Maxime plaatst op haar Instagram een foto waar je kan zien dat Leroy op zijn knieën gaat voor de blondine. Je kan op de foto zien dat Maxime enthousiast reageert op het aanzoek! Maxime zet dan ook in de caption ‘JAAA!💕💍’ om te laten weten aan haar volgers wat haar antwoord is op de vraag.

De relatie

Maxime en Leroy zijn inmiddels al bijna twee jaar samen en kregen in september hun eerste kindje samen, een prachtig dochtertje genaamd Vivé. Maxime heeft daarnaast ook nog een ander dochtertje, genaamd Claire. Claire komt uit een vorige relatie van Maxime, dit maakt Leroy dus stiefvader van Claire. Maxime liet een tijdje geleden tijdens een Instagram Q&A weten op haar story dat het voor haar liefde op het eerste gezicht was. Ze vertelt daar wel bij dat het voor Leroy een ander verhaal was. Zo zegt hij: “Het heeft even geduurd. Toen ik jou voor de eerste keer zag, vond ik jou meteen heel interessant.”

Maxime is al een tijdje geleden ten huwelijk gevraagd

Maxime laat aan RTL Boulevard weten dat ze al een tijdje geleden ten huwelijk is gevraagd. “Tijdens de opnames van Chateau Bijstand heeft Leroy mij op Valentijnsdag gevraagd. We waren voor het eerst zo lang van elkaar gescheiden dus hij kon niet meer wachten.” Als het aan het koppel ligt dan vindt de bruiloft zo snel mogelijk plaats. “We hopen deze zomer! Als dat kan natuurlijk, want alle bruiloften zijn verplaatst door corona.”

Lees ook: Maxime Meiland koopt wederom een nieuwe villa