New year, new me was waarschijnlijk hetgeen wat Maxime Meiland afgelopen week dacht. Ze nam namelijk een wel heel drastische beslissing en gaat met een heel andere coupe het nieuwe jaar in. We herkennen haar haast niet meer terug.

Foto op Instagram

Waarschijnlijk was Maxime Meiland haar oude kapsel, ondanks dat dit haar geweldig stond, een beetje zat. Ze gaat namelijk ineens voor een totaal andere look. Eentje die met name een stukje langer is dan wat ze had. Op Instagram post ze een foto, waarop ze verleidelijk poseert voor de camera. Haar nieuwe mooie lange blonde lokken hangen rondom haar gezicht alsof ze al jaren zo rondloopt. Ze schrijft erbij: ‘Donatella de meid is aanwezig!

Het raadsel rondom het kapsel van Maxime Meiland

We kennen Maxime Meiland eigenlijk alleen met korter haar. We zijn dan ook niet gewend om lange lokken te zien bij Maxime. Toch blijft het een klein raadsel wat hier precies achter zit. Haar groeit uiteraard niet met centimeters per dag. Om van zo’n korte coupe naar zulke lange lokken te gaan, kost je wel wat meer tijd. De vraag is dan ook voor welke methode Maxime Meiland heeft gekozen. Heeft zij een oude pruik van zolder gevist óf heeft zij een stiekem kappersbezoekje gepland? We komen er maar op één manier achter en dat is wanneer ze een nieuwe foto post.

Hoe dan ook vinden wij dit nieuwe stijle kapsel met lange lokken zeker wel geslaagd. Hoewel haar korte bob ook zeker niet misstond, heeft dit kapsel ook zeker haar charmes. Wat ons betreft is deze nieuwe coupe zeker een blijvertje. Hopelijk denkt zij daar hetzelfde over en zien we haar de komende dagen op dezelfde manier verschijnen op de socials.

Lees ook: What; is het programma Chateau Meiland nep?