Je rijdt langs de grote gele M en je denkt gelijk aan die heerlijke Bic Mac die ze daar hebben. Iedereen heeft hier wel een zwak voor! Klanten tevreden houden kunnen ze zeker bij de McDonald’s! Zo komen ze met de nieuwe Chicken Big Mac op verzoek van klanten.

Nieuwe burger

McDonald’s is uitgekomen met een nieuwe burger op verzoek van vele klanten. Iedereen kent dan ook wel de beroemde Bic Mac burger. Maar hoe lekker zou die kip versie dan wel niet zijn? Gelukkig is de burger toegevoegd aan het menu! De Bic Mac Chicken is voor het eerst te vinden in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Vanaf 2 februari is die eindelijk in de verkoop in sommige restaurants en het plan is dat ze 15 maart te vinden zijn in nog meer restaurants!

Hoe ziet het broodje eruit?

De Bic Mac wordt echt als de klassieke burger van het enorme restaurantketen de McDonald’s gezien! Hoe lekker is het wel niet om de nieuwe te kunnen proberen met een kipburger erop. Op het nieuwe drielaagse broodje zit een kipfilet hamburger met een krokant jasje, sla, augurken, kaas en de echte Bic Mac saus.

Bron: Website McDonald's
Bron: Website McDonald’s

Terugkeer

Sommige ander producten van de McDonald’s gaan ook terugkeren. Zo komt er weer een Double Big Mac, Mozzarella dippers en wat McFlurry’s terug zoals de Galaxy Chocolate!

Bic Mac

Grote kans dat jij de Bic Mac burger wel eens hebt gegeten. De eerste burger werd al in 1967 geserveerd en wordt tot de dag van vandaag nog steeds hartstikke veel besteld. Zo worden er alleen in Nederland al zo’n 1700 Big Macs per uur verkocht. What! 

Wanneer komt de Chicken Big Mac in Nederland?

Hoe lekker de burger ook klinkt, we moeten helaas allemaal nog even wachten. De Chicken Big Mac is namelijk vanaf 18 april pas te verkrijgen in Nederlandse McDonald’s vestigingen.

Lees ook: OMG! McDonald’s gaat McNuggets per 50 stuks verkopen