Een keer in de zoveel tijd snakken wij allemaal gewoon naar McNuggets. Geloof ons, je bent echt niet de enigste. We kunnen er geen genoeg van krijgen, en kunnen ze dan ook eindeloos blijven eten. Maar gelukkig hebben wij heel goed nieuws voor iedereen die deze mening deelt; McDonald’s gaat de McNuggets ook per 50 stuks verkopen! Zo heb je nooit meer ruzie over wie de laatste krijgt..

McNuggets per 50 stuks

Een bak vol 50 McNuggets

Een bakje met 50 McNuggets erin.. Sound like heaven, right? Het is misschien niet altijd even gezond, maar laten we eerlijk zijn; iedereen heeft eens in de zoveel tijd gewoon ongelofelijk veel zin McDonalds, en dan voornamelijk de McNuggets. De heerlijk krokante kipnuggets onder gedipt in een heerlijk laagje zoetzure saus, of toch liever bbq saus? Mmmmhhh..

Alleen nog in Amerika te koop

Een kleine teleurstelling; je kan ze nog niet in Nederland kopen. Voorlopig zijn ze alleen nog maar in de Verenigde Staten verkrijgbaar, niet heel gek, daar is alles in grote verpakkingen te koop. Maar wij voorspellen dat ze ook snel in Nederland verkrijgbaar zijn, er is in ieder geval vraag naar. Tot die tijd toch maar meerdere porties kipnuggets bestellen, en prayen dat ze ook snel in Europa te koop zijn.

Volgen wij snel?

Maar wanneer zijn ze nou ook hier verkrijgbaar? Dat is helaas nog niet duidelijk. We hopen natuurlijk zo snel mogelijk, want wij kunnen niet wachten! Stel je voor, een grote bak vol McNuggets én zoetzure saus. Staat het water al in je mond?

Lees ook: Relationship goals: koppel viert huwelijk bij de McDonald’s