Natuurlijk eten we het liefst lekker gezond, maar af en toe een bezoekje aan de McDonald’s kan geen kwaad en doen we allemaal wel. We kunnen het simpelweg niet negeren dus op z’n tijd kunnen we intens genieten van die BigMac, grote friet met frietsaus én een McFlurry. Het kan dan ook geen kwaad om belangrijke McDonald’s lifehacks te kennen. Wij gingen voor jou op zoek en zetten ze op een rijtje.

McDonalds lifehacks

Met simpele trucjes kun je bij McDonald’s een hoop bereiken. De volgende lifehacks zijn daarom voor ieder levend wezen van belang om ze te kennen.

1. Verse burger

McDonald’s draait natuurlijk op massaproductie. Dat betekent dat er aan de lopende band eten wordt gemaakt en dat je eten soms gewoon een tijdje heeft gelegen voordat jij het lekker naar binnen smikkelt. Wil je zeker weten dat je een verse ‘maaltijd’ voorgeschoteld krijgt? Bestel dan zonder een bepaald ingrediënt. Bijvoorbeeld zonder tomaat of augurk. Op die manier moet hij opnieuw gemaakt worden en krijg jij zeker weten de meest verse van allemaal.

McDonalds lifehacks
Bron: Pinterest

2. Bestel een Happy Meal als je meer trek hebt

De menu’s worden steeds duurder. Voornamelijk de afgelopen jaren schieten te prijzen omhoog. Heb je net niet genoeg aan je burger? Neem er dan geen menu bij, maar bestel gewoon een Happy Meal. Hier zit van alles in, waardoor je zeker weten genoeg eten krijgt. Het voordeel aan een Happy Meal is dat het een stukje goedkoper is. Besparen dus!

3. Genoeg drinken

De kosten voor een drankje bij McDonald’s lopen al snel op. Geen wonder dat je het altijd bij een kleine variant houdt, want hoe groter hoe duurder. Niets is minder waar! Je kunt namelijk ook gewoon een kleine frisdrank zonder ijs bestellen. Dan is de inhoud net zoveel als bij een medium drankje.

4. Een goedkope BigMac

Dat klinkt als muziek in de oren, toch? Bestel gewoon een cheeseburger met een extra burger, mayonaise, augurk, sla en mosterd. Dan heb je ineens een BigMac voor €2,25 in plaats van €3,45! Alle kleine beetjes helpen.

McDonalds lifehacks
Bron: Pinterest

5. Wees niet bang om te klagen

Als je niet tevreden bent, kun je dit gewoon aangeven. Het zal niet die eerste keer zijn dat je burger geen saus heeft en je frietjes koud zijn. Zeg er gewoon wat van, zodat je krijgt waar je voor betaald! Voor de hoge prijzen mag je best wat verwachten natuurlijk.

Lees ook: De belangrijkste McDonalds lifehacks die je moet weten