Ons favoriete programma Married At First Sight gaat weer van start! En hoewel wij hem altijd vanaf de bank kijken, zou je het programma ook vanuit een ander perspectief kunnen bekijken. Durf jij in de voetsporen te treden van de vorige kandidaten en de kans op ware liefde tegen te gaan? Geef je dan op! Dit zijn 7 redenen om aan Married At First Sight mee te doen.

Married at first sight

Meedoen aan Married At First Sight?

4 januari gaat het nieuwe seizoen van Married At First Sight van start. Lees snel de onderstaande regels en laat je overtuigen om mee te doen aan een volgend seizoen.

1. Je hebt de kans om je soulmate te vinden

Bij Married At First Sight wordt er alles aangedaan om de ware liefde te vinden. Dit wordt niet zomaar gedaan, maar in de naam van de wetenschap! Op basis van verschillende testen worden de kandidaten aan elkaar gekoppeld. Er is dus een kans dat je je soulmate tegenkomt!

2. Je bent helemaal klaar met het online daten

Ben jij ook helemaal klaar met al dat swipen? Pak het op een andere manier aan. Door aan het programma mee te doen kan je de apps van je telefoon gooien; al het werk wordt namelijk voor jou gedaan. Scheelt een hoop gedoe, én ongemakkelijke dates..

3. Je krijgt een gratis honeymoon

Ben je gekoppeld aan je soulmate? Dan is de eerste ontmoeting meteen op de bruiloft. Nadat jullie het ‘ja’ woord hebben verteld, mogen jullie meteen door op honeymoon, volledig verzorgd door het programma. We weten allemaal hoe duur een honeymoon kan zijn, iets waar niet iedereen het budget voor heeft na zo’n dure bruiloft.

4. Je gaat het avontuur van je leven aan

Ben jij altijd in voor een avontuur; proof it! Het programma is absoluut voor de waaghals onder ons, en is dan ook zeker niet voor iedereen weggelegd. Durf jij het avontuur aan?

5. Je kan eindelijk een trouwjurk aan

Ik denk dat we er als klein meisje allemaal al van gedroomd hebben. Toen leek het misschien iets meer op een prinsessenjurk, met een mega grote sluier, maar dit is je kans!

6. Je hoeft niemand meer aan te spreken in de kroeg

Het kan super spannend zijn om op iemand af te stappen, maar het gaat allemaal niet vanzelf. Think again! In Married At First Sight word het wel allemaal voor je geregeld. Zo hoef jij zelf niet meer op die hottie aan de andere kant van de bar af te stappen.

7. Je wordt automatisch een bekend gezicht

Was jou droom altijd om beroemd te worden? Dit is je kans! Door het programma ben je automatisch een bekend gezicht. Met een beetje hard werken sleep je zo de ene na de andere sponsordeal binnen.

Lees ook: De onverwachtse winnaar van Expeditie Robinson 2021