Merk jij dat er de laatste tijd maar weinig actie in de slaapkamer is? Dan kan een bezoekje aan de dichtstbijzijnde bouwmarkt misschien de oplossing zijn. De kleur van je muren kan namelijk een groot verschil maken. Ben jij toe aan meer actie tussen de lakens? Lees dan even verder om erachter te komen welke kleur verf jij moet inslaan.

Bron: Pexels

Meer zin krijgen

Hoe vaak jij zin hebt om tussen de lakens te duiken, heeft met van alles en nog wat te maken. Zo kunnen emoties, dagelijkse bezigheden en je hormoonhuishouding allemaal een grote invloed hebben op je libido. Heb jij de laatste tijd meer moeite om in the mood te komen? Dan raden wij aan om je handen uit de mouwen te steken. Pak die pot verf en de verfroller er maar bij, want dat gaat misschien wel de oplossing zijn voor meer actie tussen de lakens.

In deze kleur moet je je muur verven voor meer actie tussen de lakens

Nu vraag je je af: waar moet ik naar zoeken tussen al die verschillende kleuren. Dat is eigenlijk heel simpel! Wanneer we de liefde vergelijken met een kleur, kiezen we natuurlijk voor rood. Dat is dan ook precies de kleur waar je voor moet gaan in de slaapkamer. We hebben het dan natuurlijk niet over felrood – tenzij je dat mooi vindt natuurlijk. Je kunt het beste kiezen voor zachte dieprode kleuren. Deze worden het meest geassocieerd met romantiek en kunnen ervoor zorgen dat je net wat beter in the mood komt.

Kies bijvoorbeeld voor één van de onderstaande kleuren. 

Deze kleuren kun je beter overslaan

Ben je toch minder fan van rood en ga je liever voor wat anders? Dat is natuurlijk helemaal prima! Wel is het beter om dan zo snel mogelijk langs de witte en grijze tinten te lopen. Deze hebben namelijk juist het tegenovergestelde als gevolg, omdat ze te kill en formeel zijn. De lustgevoelens zijn dan ver te zoeken.

Lees ook: De gevolgen van geen actie tussen de lakens