We hebben al kunnen genieten van de eerste afleveringen van De Bachelor met Thomas en met de Belgische variant waarin Fabrizio opzoek is naar zijn liefde. Maar zo te zien vond Videoland dat niet genoeg. Je kunt nu ook namelijk kijken naar twee seizoenen van de Amerikaanse Bachelor! Hoe leuk is dit?

Meer om te kijken!

Vorige week kwam het goede nieuws dat wij vanaf nu ook kunnen gaan genieten van de Belgische Bachelor Fabrizio. Iedere donderdag staat er weer een nieuwe aflevering voor jou klaar om te gaan bekijken. Maar in de tijd dat jij moet wachten op nieuwe aflevering heeft Videoland iets nieuws voor jou.

Vanaf nu staan er ook twee seizoenen van de Amerikaanse Bachelor voor jou op Videoland. Het gaat hierbij om seizoen 22 en 23. In deze seizoenen kan je genieten van Arie en Colton uit Amerika die opzoek zijn naar de liefde. Videoland deelde dit geweldige nieuws net via Instagram.

De reacties

Onder der post van Videoland wordt maar al te enthousiast gereageerd. Hier heeft iedereen natuurlijk super veel zin in! Toch vonden sommige mensen het wel heel veel. Ze geven aan dat ze niet meer weten waar ze de tijd vandaan moeten halen. “Het wordt een fulltime job!” Wij vinden het in ieder geval heel leuk!

De toekomst

Of Arie en Colton in de Amerikaanse Bachelor hun liefde gaan vinden, gaan wij zeker nog niet vertellen. Gelukkig kan je daar nu achter komen door het lekker zelf te kijken. Verder is de Belgische Fabrizio na drie afleveringen goed op weg. Zo heeft hij al met een van de dames gezoend. Of toch niet… Niet snel erna zoende hij ook al met de Nederlandse Sanne die ook mee doet aan het programma. Kan jij nog wachten op meer? Gelukkig komt er vanavond alweer een nieuwe aflevering van onze eigen Bachelor Thomas!

Lees ook: De Belgische Bachelor met Fabrizio is nu ook op Videoland te zien