Iedere relatie gaat wel eens door een dry spell. En hoewel dit niks is om je zorgen over te maken, kan dat wel gewoon heel vervelend zijn. Want laten we eerlijk zijn; intimiteit is nou eenmaal heel fijn én een belangrijk deel in je relatie. Dus hoe maken jullie nou meer tijd voor bedavontuurtjes?

Communication is key

Allereerst is het natuurlijk onwijs belangrijk om goed met elkaar te communiceren. Dit is één van de belangrijkste stappen om te nemen wanneer je meer intimiteit in je relatie wil. Heb het er met je partner over dat je merkt dat jullie wat minder bedavontuurtjes hebben en vertel waarom je dit wil veranderen. Praat over jullie gevoelens en probeer samen tot een oplossing te komen. Vaak zal dit al heel veel goeds doen voor jullie relatie!

Spendeer meer tijd met elkaar

Hoe wil je ooit meer intimiteit in je relatie creëren als jullie eigenlijk nooit bij elkaar zijn? Natuurlijk heb je het soms druk en zal het niet altijd even makkelijk zijn. Toch is het belangrijk dat jullie genoeg tijd met elkaar doorbrengen. Probeer ’s ochtends samen te ontbijten, spring eens samen onder de douche of eet iedere avond samen. Voor ieder koppel is er een manier om nét wat meer tijd met elkaar door te brengen. En zodra dit gelukt is, kunnen jullie werken aan jullie band weer versterken en delen jullie binnen no time de lakens weer.

Neem ook ruimte wanneer dit nodig is

Natuurlijk moet je genoeg tijd voor elkaar maken, maar neem ook de ruimte als je merkt dat je dit nodig hebt. Af en toe een nachtje niet bij elkaar slapen kan al wonderen doen. Ga eens wat met je vriendinnen doen en dan zal je vanzelf merken dat je je partner gaat missen. En dat is natuurlijk een goed teken!

Lees ook: Blijkbaar bestaat er een ideale duur van een bedavontuurtje