Nog heel even wachten en dan zijn ze weer (bijna) allemaal terug. De mensen die jarenlang het boegbeeld waren van MTV. Het kan je niet ontgaan zijn, vanaf 30 juni kunnen we in Nederland weer genieten van The Hills. De populaire realityserie, die tussen 2006 en 2010 te zien was, komt met een vervolg en omdat we redelijk ongeduldig zijn dachten we dat het wel leuk zou zijn om even de meest iconische scenes uit de serie voor jullie te verzamelen. Komen ze:

1. Homeboy wore combat boots

Wanneer je keihard wordt geditched door de man waarmee je aan het daten bent heb je gelukkig altijd je vriendinnen die je opvrolijken door de beste man belachelijk te maken. Door bijvoorbeeld zijn kledingkeuze belachelijk te maken, want wie draagt er nou in hemelsnaam laarzen naar het strand?!

2. He’s a sucky person

Lauren liet hier even weten wat ze nou écht van het vriendje van Heidi vond.

3. I want to forgive you and I want to forget you

Wellicht wel de meest pijnlijk break-up uit The Hills was die van voormalige BFF’s Lauren en Heidi.

4. Whitney maakt een uitglijder

Het zou je maar gebeuren. Keihard op je bek gaan terwijl er miljoenen mensen kijken en het dan ook nog eens duizenden keren door MTV wordt uitgezonden.

5. The B**ch is Back!

Na het vertrek van Lauren was het haar aartsvijand uit Laguna Beach die haar terugkeer maakte op MTV en ze maakte niet bepaald veel vrienden…

6. Heidi 2.0

Heidi besloot onder het mes te gaan en tijdens een scene met haar moeder gaf ze aan wat ze wel niet allemaal aan zichzelf had laten verbouwen.

7. Toen MTV een alternatief einde toonde

Dat niet alles daadwerkelijke echt was op The Hills lieten ze zien tijdens de allerlaatste aflevering in 2010. En wat ze ook kort na de laatste aflevering hadden gereleased was een alternatie einde met een oude bekende.

Kortom, we’re ready for the reboot. En alhoewel Lauren en Kristin niet mee doen, hebben we een andere famous face die wél meedoet.