Dit is iets wat we totaal niet zagen aankomen maar het toch ergens wel snappen. Dat er weer een nieuwe seizoen aankomt van The Hills weten jullie inmiddels al, toch? Afijn, blijkt dat er een Hollywood starlet mee gaat doen die voorheen nooit onderdeel was geweest van de reality show van MTV. Mischa Barton van The O.C. heeft bevestigd dat ook zij te zien zal zijn in de reboot.

Mischa Barton The Hills FEM FEM

De terugkeer van Mischa Barton

Wellicht ken je haar beter als Marissa Cooper in de populaire tiener serie uit 2003-2007 genaamd The O.C. The O.C. was een Amerikaanse dramaserie die het leven van een aantal rijke jongeren in Orange County volgde. Ergens had deze serie wel iets weg van Laguna Beach, de MTV realityserie waar The Hills-icoon Lauren Conrad eerst in te zien was dus ergens snappen we wel de keuze van MTV om ook Mischa te benaderen om mee te doen aan The Hills: New Beginnings.

Via haar Instagram account liet ze weten dat we binnenkort van haar kunnen genieten samen met Spencer en Heidi Pratt, Audrina Patridge, Whitney Port, Justin Bobby en Brody Jenner.

When MTV approached me with the chance to be a part of the reality show that inspired The OC, it felt like the perfect opportunity for an irresistibly inviting new chapter,” aldus Mischa.

Lauren komt dan misschien niet meer terug maar we zien het ook wel zitten met Mischa. En trouwens, voor iedereen die The O.C. nog nooit heeft gezien: doe het! Wellicht een idee voor Netflix om het op te pakken?