Wanneer je gaat werken wil je er natuurlijk netjes en professioneel uitzien. Afspraken met klanten, een koffiedate met je baas of je gewoon netjes willen presenteren tegenover je collega’s. De hedendaagse trends zijn meestal niet geschikt voor op je werk, maar dat betekent niet dat je er saai uit hoeft te zien! Speciaal voor jou enkele eyecatchers die je in de kast moet hebben om super stylish op kantoor te verschijnen!

femfem-kantoordagen

Foto via @symphonyofsilk

Womansuit

Mannen dragen meestal een pak naar een zakelijke afspraak, dus waarom doen vrouwen dat ook niet? Het staat vrouwelijk, heeft een chique uitstraling en met een enkellaars met hak ben je ready to go.

pak1-femfem
pak2-femfem
enkellaarsasos-femfem

Kokerrok

De kokerrok is een absolute musthave in je garderobe als het gaat om werkkleding. Prima te stijlen met een blouse. Zorg ervoor dat de rok niet te kort is, kies daarom voor een exemplaar dat net boven of over de knie valt. Vind je een effenkleur te saai? Ga dan voor een printje!

kokerrok-femfem
kokerrok2-femfem

Pantalon

Het zit niet alleen comfortabel, in een broek voel je je misschien ook het veiligst. Het is makkelijk te combineren en met een high waisted variant én een goed paar hakken lijk je ook nog eens een stuk langer! Let bij het kopen van een pantalon op de stof. Je kunt kiezen voor zijde, wat al snel luxe uitstraalt of gewoon voor eentje van katoen.

pantalon1-femfem
pantalon3_femfem
Pantalon2-femfem

Jas

Oké, je trekt je jas misschien wel uit bij aankomst op je werk, maar dat ‘ie gezien wordt staat vast. Daarom is het belangrijk om een gepast exemplaar in de kast te hebben. Ga voor een mantel of trenchcoat, dan zit je altijd goed!

mantel-femfem
trenchcoat-femfem

Loafers

Je outfit is natuurlijk niet compleet zonder een bijpassende schoen. Hakken zijn natuurlijk altijd goed, maar wanneer op hakken lopen niet voor jou is weggelegd, kun je gaan voor de loafer. Netjes, maar niet over de top. Verkrijgbaar in alle soorten en maten! Speel op safe met een rustig kleurtje of leef je uit met printjes en steentjes.

loafers1-femfem
loafers-femfem
Tommy H-femfem

Voor welke items kies jij voor een dagje op kantoor?

Voel jij je moe na een werkdag? Van deze tips word je een stuk fitter!