Op latere leeftijd fit blijven, lijkt een grote uitdaging. Dat is niet gek, want eigenlijk is dit het ook! Toch is het zeker niet onmogelijk. Er zijn nog genoeg 60- en 70-plussers die het voor elkaar krijgen om topfit te blijven. De 75-jarige actrice Susan Lucci is er daar één van. Zij verbaast het internet keer op keer met haar megafitte benen.

Fit op oudere leeftijd

Het is al een uitdaging om nú fit te blijven, laat staan wanneer we oud en grijs zijn. Lang niet iedere 60-plusser staat nog met plezier meerdere uurtjes in de sportschool. De pijntjes worden steeds erger en de mobiliteit gaat achteruit. We kunnen wel stellen dat het op latere leeftijd steeds lastiger wordt om fit te blijven. Uitzonderingen daar gelaten natuurlijk!

Megafitte benen van 75-jarige Susan

De 75-jarige Susan Lucci doet er in ieder geval genoeg aan om helemaal fit te blijven. De actrice deelt regelmatig kiekjes op haar Instagram, waarop je goed kunt zien dat ze behoorlijk wat uurtjes sport om er zo uit te zien. Haar Instagram-video’s zijn hierop geen uitzondering. In één van de video’s zien we Lucci op een balkon staan waarbij ze geniet van het prachtige uitzicht over het strand. De wind speelt zowel met haar haren als met de sarong die ze draagt. Dat laatste zorgt ervoor dat haar gespierde benen en armen meer opvallen dan normaal.

De comments onder de video zijn lovend. Het is wel duidelijk dat niet alleen wij hiervan staan te kijken. Zo zeggen mensen ‘Go fitness 😍‘, ‘❤️ You look incredible.. I pray I look even close to that fit and healthy when I get to 75. 🙏‘ en ‘We’re very close in age ( weeks or months-) but I’m not putting my photo next to hers, love Susan Lucci tho I do.’

Lees ook: 5x fijne workouts die niet voelen als sporten, maar wél werken