Dennis Roos en Megan Desaever zijn beide bekend van realityprogramma’s. Later hebben ze bij elkaar de liefde gevonden. Althans, dat is wat iedereen dacht. Wat binnen twee weken van een relatie naar een verloving ging was toch té mooi om waar te zijn. Dennis en Megan hebben ruzie gekregen en maken op hun beurt een statement op hun Instagram-account. Dit hoort nou niet bepaald bij een verloving zul je denken. En wij denken dat dit er ook niet meer in zit.

dennis roos en megan deseaver ruzie via instagram niet meer verloofd
Bron: @dennisroosss

Droomscenario

Één maand geleden waren Dennis en Megan te gast bij RUMAGTV waar het stel hun relatie openbaar maakte. Nog niet zo lang geleden dus. Twee weken daarna maakte Megan via haar Instagram Story bekend dat Dennis haar ten huwelijk zou hebben gevraagd. Ze plaatste vanaf de andere kant van de wereld een foto van een ring met een grote blinkende diamant erop. “100 times yes”, luidt de tekst die de realityster bij de foto had gezet. Dit is natuurlijk het droomscenario. Enne, kennelijk was het woord ‘droom’ te letterlijk genomen, want het sprookje blijkt toch te mooi om waar te zijn. Er blijken bij beide partijen nieuwe liefdes in het spel te zijn. Waardoor het stel heeft nu enorme ruzie heeft. Ze halen omstebeurt naar elkaar uit via Instagram.

Instagram Stories

Het stel is over en weer te zien op de Instagram Stories van JuiceChannel en Reality_FBI – vervolgens reageren ze er zelf weer op en dit maakt het van kwaad tot erger. Dennis is degene die het laatste woord neemt. Enne, dit is niet zomaar het laatste woord, hij plaats op zijn Instagram-account een Story en haalt hierin enorm uit naar Megan. Volgens Dennis zou Megan hem alleen in zijn bed laten liggen terwijl zij haar aandacht aan andere mannen gaf en ook zou ze stiekem het nummer van andere mannen vragen als Dennis even naar de wc was. En Megan lijkt nog veel meer uit te spoken achter de rug van Dennis om.

“Ik heb nooit mijn verhaal gedaan en ik ben altijd de klootzak, dat accepteer ik. Ik keur sommige dingen die ik gedaan of gezegd heb in mijn vorige relatie zeker niet goed”, laat Dennis weten in dezelfde Instagram Story. Vervolgens vertelt de realityster dat hij spijt heeft van het feit dat hij zijn ex-vriendin zoveel pijn heeft gedaan. “Er worden dingen verspreid die wel uit de context getrokken worden. Het is heel makkelijk oordelen als je totaal geen kennis hebt van de situatie”, aldus Dennis.

Dennis vindt dat Megan aandacht zoekt met alle screenshots die ze doorstuurt naar de juicekanalen, hij houdt hier niet van. “Waarheid komt altijd boven water”, sluit Dennis zijn bericht mee af.

ruzie dennis roos reageerd megan deseaver
Bron: @dennisroosss en @reality_fbi