Het lijkt er op dat de kleine Archie een grote broer gaat worden. Op Twitter gaat er nu namelijk het nieuws rond dat er een tweede kindje op komst is voor Meghan Markle en prins Harry. ‘De hertog en hertogin van Sussex zijn dolgelukkig dat ze hun tweede kind verwachten’, aldus de berichtgeving van verschillende Engelse media. Wat een prachtig nieuws!

harry megan FEM FEM

Miskraam

Meghan heeft eerder helaas een miskraam ervaren en dit tweede kindje is meer dan welkom. Hierover vertelde ze afgelopen zomer openhartig in The New York Times. Ze herinnerde zich dat ze een scherpe pijn in haar maag voelde toen ze zoon Archie Harrison’s luier verschoonde, en schreef: “Ik wist, terwijl ik mijn eerstgeboren kind vasthield, dat ik mijn tweede aan het verliezen was.”

Bevestigd via Twitter

Na dit tragische nieuws van afgelopen tijd, mogen we het stel dus nu opnieuw feliciteren met een kleine op komst. Het nieuws wordt bevestigd op Twitter door een woordvoerder van de hertog en hertogin van Sussex. ‘We kunnen bevestigen dat Archie een grote broer wordt.’ Naast het bericht staat een prachtige foto van het koppel waar duidelijk op te zien is dat Meghan zwanger is. Andere details over de zwangerschap zijn vooralsnog niet bekend.

Naam?

Alfie en Alexandra zijn volgens het Britse wedbedrijf Ladbrokes favoriete namen voor het tweede kindje van Prins Harry en zijn vrouw Meghan. Er kan ook al ingezet worden op weddenschappen of de baby een jongen of meisje wordt.

Wat denk jij? Wordt het een meisje of een jongetje?

Lees ook: Candy Rae, de vrouw van Daley Blind, deelt schattige gezinsfoto van haar pasgeboren dochtertje!