Haal jij nog dagelijks je havercappu buiten de deur? Dan is er goed nieuws voor je spaarrekening. Lidl verkoopt namelijk een melkopschuimer voor een prikkie. Het is een kleine investering, maar dan heb je ook wat. Ren dus nú naar de Lidl, want voor deze prijs ga je hem niet nog een keer scoren!

Geld besparen op koffie

Dat koffie buiten de deur een behoorlijke kostenpost is, kunnen alle koffiedrinkers wel beamen. Helaas is het maken van een goede cappuccino of latte macchiato in eigen keuken gewoon een stuk lastiger. Het opschuimen van melk gaat gewoon gewoon niet zo makkelijk als je denkt. Het alternatief is dan dus die véél te dure havercappu bij het station. Met de melkopschuimer voor een prikkie, is dit probleem verleden tijd.

Melkopschuimer voor een prikkie te koop bij Lidl

Normaal gezien moet je voor een goede melkopschuimer ook behoorlijk in de buidel tasten. Dat valt bij de Lidl reuze mee! Je scoort hem daar namelijk al voor een bedrag van €24,99. Die heb je zo terugverdiend dus.

Maar merk je dit ook aan de kwaliteit? Nee zeker niet! De melkopschuimer is namelijk op alle fronten dezelfde als zijn concurrenten. Je kunt er 300 milliliter melk mee opwarmen of 150 milliliter melk mee op schuimen. Dat laatste kan warm, wat natuurlijk perfect is voor de winterse dagen. Als de zomer straks in aantocht is, kun je ook koud schuim maken voor in je ijskoffie. Van alle markten thuis dus!

De melkopschuimer is daarnaast ook nog eens in meerdere kleuren beschikbaar. Zo kun je hem scoren in RVS, maar ook in zwart of rood. Net wat je leuker vindt in je eigen keuken.

Kerstcadeautje

Uiteraard heb je deze investering er zo uit, maar kun je het bedrag nu niet missen? Zet hem dan op je kerstlijstje. Dan ligt hij deze kerst misschien wel onder de kerstboom!

Lees ook: Met deze lifehack laat je je huis naar een koffiezaak ruiken