De geruchtenmolen rondom Merel en Thomas van der Vlugt draaide de afgelopen weken overuren. Veel volgers van de twee dachten namelijk dat Thomas en Merel niet meer samen zouden zijn. Sterker nog, er werd zelfs gespeculeerd over Thomas die een scheve schaats zou rijden. En die geruchten bleken uiteindelijk te kloppen.

Merel Thomas
Bron: @merelbeks

Heftig bericht

Bij een afbeelding van een gebroken hart begint Merel aan een uitgebreid bericht op Instagram. “Ik weet niet zo goed wat ik allemaal moet zeggen, want eerlijk gezegd weet ik het ook niet zo goed. Het voelt voor mij als een nachtmerrie waar ik niet uit wakker word. En ik ga kapot”, begint Merel haar verhaal.

Ze vervolgt haar bericht door te vertellen dat zij en Thomas niet meer samenzijn. Zo stelt ze dat Thomas twee weken geleden uit het niets vertelde dat hij niet meer kon. “De dag ervoor zei hij nog dat hij zo van me hield en trots op me was.”

Voor schut gezet

Merel geeft aan dat ze de meningen van anderen continu negeerde. Ze gaf Thomas de ruimte om rust te nemen en geloofde dat de kans op een relatie er nog was. “Helaas moet ervoor werken van twee kanten komen en blijkbaar speelde er meer”, legt ze uit. Thomas verkondigde afgelopen vrijdag nog in een radi0-show dat hij en Merel nog ‘aan het daten’ waren, maar achteraf bleek dit niet te kloppen. “Hij wist dat ik er keihard voor wilde werken, terwijl hij ondertussen andere dingen deed.”

“Ik voel me voor schut gezet met alle informatie die ik heb ontvangen, ik voel pijn die ik nooit had willen voelen. Ik schaam me diep dat ik alles heb geloofd en hem keer op keer geloofde. Ik schaam me diep. Ik voel me verraden.”

Merel sluit haar verhaal af door te vertellen dat haar hart is gebroken. “Ik ben echt gek op hem, maar dit had ik nooit verwacht. Ik ben enorm verdrietig en kan het allemaal niet geloven en ik heb tijd nodig. What’s meant to be will be.” Heftig!

Lees ook: De Bachelors Merel deelt emotioneel verhaal op Instagram