De vierde aflevering van de Bachelor staat alweer op Videoland. Dit jaar zit Bachelor Thomas van der Vlugt met bloedmooie vrouwen in het prachtige Mexico. Het onderkomen waar de dames verblijven is dan ook adembenemend. En let op want wij hebben een leuk nieuwtje voor jullie: als jij deze villa nou zelf wil bezoeken, dan kan dat! De Bachelor villa in Mexico kan je namelijk huren. WHATTT.

bron: Private Haciendas
bron: Private Haciendas

Locatie van de villa

De locatie van de adembenemende villa is Celestún Natural Reserve, een nationaal park. In de buurt van de villa is dus meer dan genoeg te zien. Ook zitten ze maar 45 minuten rijden van de grote stad Mérida, wat natuurlijk fantastisch is. Een grappig weetje van de stad Mérida is dat het op zondag auto vrij is daar. Op de zondagen is het dus ook heel gezellig omdat iedereen danst en zingt midden op straat. Dus zeker de moeite waard om er even heen te gaan!

De Villa: Hacienda Tacubaya

De villa heet dus Hacienda Tacubaya en is een prachtig verblijf dat tussen allemaal oude ruïnes staat. Het gebouw geeft je zeker een inkijk in de oude Mexicaanse architectuur. Daarnaast kan je niet om de prachtige natuur heen, wat samen met de luxe het totale plaatje geeft. In de master bedroom zijn er prachtige hoge ramen waardoor het lijkt alsof je midden in de natuur slaapt. De hele hacienda (tuin) is te zien vanaf het zwembad. “De afgelegen meditatieruimtes en de charmante negentiende-eeuwse handgeschilderde stencils in het hoofdgebouw maken deze hacienda tot een bijzondere bestemming, perfect voor een ontspannen en rustgevend verblijf”, staat er dan ook op de website van het verblijf.

Hier hebben we wat foto’s van het verblijf, de foto’s zeggen al genoeg over de prachtige omgeving en sfeer van het verblijf.

https---www.beautify.nl-wp-content-uploads-2022-03-image-1 https---www.beautify.nl-wp-content-uploads-2022-03-image-2
tacubaya_003 tacubaya_006

Lees ook: Yehes: nog meer seizoenen van de Bachelor op Videoland