Another day, another rumor. Vandaag op het programma: Mezdi uit EOTB en Tempa. Zou het zo zijn dat er weer een nieuw realitykoppel op de wereld is? Mezdi schijnt het namelijk wel heel gezellig te hebben met deze bekende dame..


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door @mezdifashion (@mezdi)

And the winner is…

De geruchten vliegen je om de oren: Mezdi uit Ex On The Beach en Rowéna uit Love Island zouden een nieuw realitysetje vormen, melden diverse media. De twee zouden al een tijdje wat met elkaar hebben, zo zeggen verschillende tips die binnen komen. Of de twee daadwerkelijk een relatie hebben is nog niet bevestigd. Rowéna zou één van de weinige mensen zijn die Mezdi volgt op social media, wat de geruchten natuurlijk alleen maar verder aanwakkert. Interessant!

Waar kennen we ze van?

Roẃena kunnen we kennen van het eerste Nederlandse seizoen Love Island. Hier schopte ze het erg ver, maar ging er helaas niet met de winst vandoor. Maar goed, een relatie hield ze er gelukkig wel aan over. Isn’t that the point? Ze vertrok richting Nederland met de Vlaamse Stenn, maar de twee gingen een halfjaar geleden uit elkaar. Mezdi heeft al twee keer zijn fame op tv gepakt. De eerste keer was tijdens zijn deelname aan Temptation Island met zijn toenmalige liefde Daniëlle. Shokking: de twee lovebirds overleefde de uitdaging niet. Vervolgens vertrok Mezdi opnieuw naar het buitenland. Deze keer niet om zijn relatie te testen, maar om zijn exen tegen te komen. En je kunt je voorstellen: een grote ellende.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door @mezdifashion (@mezdi)

Ah fijn, wij wachten in ieder geval nog even af of dit gerucht daadwerkelijk klopt of een grote list is.

Lees ook: Dit is de nieuwe vriend van Erica Meiland