Er gaat niets boven een heerlijk sunkissed kleurtje. Michella Kox kan erover meepraten, aangezien de realityster regelmatig naar de zonnebank gaat. Via TikTok laat Michella echter weten dat ze haar zonnebank-bezoek inruilde voor een spraytan. En dat had ze beter niet kunnen doen.

Hilarische video

We weten allemaal: Michalle Kox kan het maar weinig schelen wat andere mensen van haar vinden. Via TikTok of Instagram geeft Michella haar ongezouten mening over anderen, maar drijft ze ook de spot met zichzelf. Aan haar volgers vertelt ze in een nieuwe TikTok-video dat ze haar lippen op heeft laten spuiten, waardoor ze een paar weken niet onder de zonnebank mag.

“Ik doe dan altijd even een spray tan voor een paar weken”, legt ze uit. Waarna Michella keihard begint te lachen. Op de video zien we namelijk dat haar spraytan allesbehalve goed heeft uitgepakt.

Donkergroen

“Toen zei Rosa – en bedankt nog Rosa – welk product ik moest gebruiken, want dat was goed. Dus ik heb het opgesmeerd en eh… ik weet niet hoor. Ik ben wel bruin, maar volgens mij is dit niet goed”, lacht Michella keihard. “Zo kan je toch niet over straat.”

We weten niet wat er in het flesje zelfbruiner heeft gezeten, maar het gezicht van Michella lijkt wel donkergroen te kleuren. En ook de realityster zelf heeft dit in de gaten. “Als ik het opsmeer wordt het gewoon groen”, stelt Michella lachend.

@michellakox1 #foryoupage #fyp #fy #oeps ♬ origineel geluid – michellakox1

Eén ding is duidelijk: Michella is allesbehalve bleek. De realityster vertelt voor de grap nog wel merk ze precies heeft gebruikt, maar gaat hierna weer helemaal stuk om zichzelf. “Ik heb gelukkig wel schik met mezelf. Dit is sowieso het beste bruiningsspul ever.” Hi-la-risch.

Lees ook: Deze zonnebrand cabine is de beste uitvinding ooit voor als je snel verbrandt