Helderblauwe lucht en een stralende zon: we kunnen er geen genoeg van krijgen! Helaas is de hele dag bakken op het strand niet zonder risico. Niet iedereen is namelijk gezegend met een huid die snel bruin wordt en nooit verbrandt. En hoe goed je je ook insmeert… je vergeet áltijd wel een stukje. No more met deze fantastische uitvinding: de zonnebrand cabine!

@sunscreenmist
@sunscreenmist

Sunny struggles

Deze zonnebranddouche is het antwoord op al onze struggles. Zo is het insmeren van je huid niet alleen een heel erg tijdrovend (kostbare relax-tijd, hallo!), je vergeet geheid een stuk. Je plakkerige handen, die zandkorrels tijdens het insmeren die je benen de meest ruwe scrub ooit geven: insmeren is gewoon geen pretje! Oh ja, en na zoveel uur kun je de hele routine weer opnieuw doen. Hoewel dit je kan tegenhouden om je in te smeren, is het toch hartstikke belangrijk dat je dit wel doet! Zonnebrand beschermt je huid namelijk niet alleen tegen verbranden, het helpt de veroudering van de huid ook tegen te gaan!

Zonnespraytan

De zonnebrand cabine is dé uitvinding die ons zorgeloos door het leven laat gaan. Het werkt namelijk precies zoals een spraytan, maar in plaats van dat je een tintje krijgt, krijg je nu een mist van zonnebrand opgespoten. De meest natuurlijke spraytan dus. Stap de booth in met bikini en al en de cabine doet de rest voor je! Binnen tien seconden ben jij helemaal beschermd tegen de zon. Behalve de cabine is er ook een portable spray-on variant die je met een spuit handmatig kunt bedienen!

@snappyscreen
@snappyscreen

Keuze zat

De cabine blijkt voor nog veel meer dan zonnebrand goed te zijn. Zo kun je niet alleen kiezen uit SPF 15, SPF 30 of SPF 50, maar kun je ook voor een anti-insecten spray gaan. Ook kun je je laten insprayen met een zogeheten ‘tan enhancer’ die je extra bruin laat worden en kun je na je stranddagje heerlijk afkoelen met een Aloe Vera spray. We told you: beste uitvinding ooit!

Via diverse bedrijven kun je er eentje bestellen, maar de zonnebrand cabine wordt helaas nog niet voor particulieren verkocht. Zo ze vooral populair bij hotels, cruises en waterparken. Het moet haast wel dat iemand binnenkort een nieuwe en betaalbare versie van dit million dollar idee maakt!

Lees ook: Uit onderzoek blijkt dat dit de beste zonnebrandcrème is (en het is niet wat je verwacht!)