De jaloersmakende vakantie van Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong eindigde in een sprookje. Frenkie ging op één knie voor zijn knappe vriendin en vroeg haar ten huwelijk. “I SAID YES”, deelt Mikky vol trots op Instagram.

In het huwelijksbootje stappen

Een tripje door Amerika bezorgde Mikky niet alleen voor een flinke lading mooie herinneringen, prachtige Insta-kiekjes en een sunkissed kleurtje. De influencer vliegt ook terug naar huis met een dikke verlovingsring om haar vinger. Haar grote liefde Frenkie de Jong ging namelijk tijdens hun vakantie op één knie voor Mikky.

Dit gebeurde niet op zomaar een plek, maar middenin een prachtige woestijn. Op de foto die zowel Mikky als Frenkie op Instagram delen, zien we hoe de twee elkaar innig omhelzen tijdens golden hour. Wat een plaatje!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door mikky (@mikkykiemeney)

‘She said yes’

Ook Frenkie deelt de beelden op zijn Instagramaccount en schrijft daarbij een lief berichtje. “Ik kan niet wachten om de rest van mijn leven samen met jou te spenderen. She said yes!”, deelt hij vol trots. De felicitaties voor het koppel stromen in no time binnen en dat snappen wij maar al te goed. De twee zien er namelijk onwijs gelukkig uit.

Lees ook: Mikky Kiemeney openhartig over onzekerheden