Mikky Kiemeney kennen we inmiddels allemaal als de vriendin van voetballer Frenkie de Jong. De prachtige blondine is met haar 1,5 miljoen volgers inmiddels een fenomeen op Instagram en leidt het leven waar menig mens jaloers op is. Toch heeft Mikky, net als ieder ander, ook haar onzekerheden.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door mikky (@mikkykiemeney)

Mikky Kiemeney in ‘Open Kaart’

In ‘Open Kaart’ van YouTuber en influencer Robbert Rodenburg komen BN’ers over de vloer om een openhartig gesprek aan te gaan. Dit keer was Mikky Kiemeney (de vriendin van Frenkie de Jong) op bezoek en vertelde ze over haar relatie met Frenkie, leven in Barcelona én haar onzekerheden.

Onzekerheden

Op een gegeven moment stelt Robert de volgende vraag: “Ben jij blij met wie je bent en waar ben je onzeker over?” Hoewel we een lichte twijfel bij Mikky zien, en ze zegt dat ze het raar vindt om uit te spreken, is ze toch blij met zichzelf. You go girl! Toch moet ze toegeven dat ze kritisch is, mede doordat ze vroeger op het hoogst mogelijke niveau heeft gehockeyd. Er werd verlangd dat ze iedere dag beter werd.

Mikky probeert nu het ‘altijd streven naar beter’ los te laten, en omdat we in een wereld leven waarin we elkaar continu vergelijken met de ander, is dit nog best lastig. Voor Mikky is het nu vooral belangrijk dat haar naasten vinden dat ze goed bezig is, die betekenen immers het meeste voor haar.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door mikky (@mikkykiemeney)

Niet als eerste uit de kleren

Als het aankomt op onzekerheid heeft Mikky fases. Wanneer ze sport en gezond eet merkt ze dat ze lekkerder in haar vel zit, vertelt ze in ‘Open Kaart’. Toch is ze niet de eerste die haar jurk uittrekt en naar de zee rent als ze met haar vriendinnen op het strand is in Barcelona.

Het ‘bekend zijn’ heeft zeker invloed gehad op de mate van onzekerheid die Mikky ervaart. Op de middelbare school had ze hier namelijk nooit last van. Nu zal ze sneller denken; “zit ik wel goed?” als iemand haar aankijkt. Helemaal nergens voor nodig natuurlijk!

Bekijk de hele aflevering van ‘Open Kaart’ hier.

Lees ook: Yolanthe Cabau openhartig over haar cellulitis en rondingen