Onzekerheid neemt bij iedere vrouw wel eens de overhand. Zo ook bij Yolanthe Cabau, bekend van veel meer dan we hier kunnen opnoemen. In een interview vertelt zij openhartig over haar onzekerheden die we eigenlijk allemaal wel herkennen.

Het leven van Yolanthe Cabau

Yolanthe Cabau heeft een alles behalve gemakkelijk leven gehad. De afgelopen jaren waren voor haar af en toe best zwaar. Toch heeft ze zichzelf teruggevochten naar daar waar ze nu staat. Op gebied van carrière gaat het meer dan goed. Ze sleepte nog niet zolang geleden de zoveelste filmrol binnen bij de film liefde zonder grenzen – inmiddels te zien in de bioscopen. Ook met haar lieve zoontje gaat het geweldig.

Liefde van binnenuit

Als er iets is wat Yolanthe heeft moeten leren door schade en schande is dat de liefde voor jezelf je pas echt mooi maakt. Die liefde van jezelf komt vanuit de binnenkant, zegt ze in het interview. Je bent pas echt happy met jezelf als je de diepte in gaat en op zoek gaat naar hetgeen wat jouw mooi maakt en dat ook daadwerkelijk gelooft. “Daar moet je wel diep voor gaan. Mensen zijn gecompliceerde wezens. Het is best een proces om op zielsniveau te voelen dat je mooi bent.”, legt ze uit.

Dat is dus wel eens anders geweest. Ze heeft de afgelopen jaren keihard gewerkt om zichzelf te ontwikkelen. Ze heeft zich niet altijd even zelfverzekerd gevoeld. Vroeger vergeleek ook Yolanthe zich met de graatmagere dames op de catwalk.  Ook was ze bang voor de mening van anderen. Nu ze daarop terugkijkt baalt ze ervan dat ze zich als jong meisje zo heeft laten beïnvloeden door de wereld.

Ze weet nu wel beter. ‘Nu ben ik gezond en voel ik me blij. Ik ben nog steeds slank, maar ik heb mijn rondingen geaccepteerd. Hier en daar heb ik cellulitis en ik heb een wat voller koppie, maar dat is oké. Ik ben er zelfs blij mee. Je hoeft jezelf niet te spiegelen met een supermodel, het gaat erom dat je de beste versie van jezelf wordt.’, vertelt ze. En zo is het maar net!

Lees ook: Binnenkijken: dit is het prachtige penthouse van Yolanthe in LA