Naast haar iconische rol in That 70’s Show kennen we Mila Kunis vooral van onze favoriete comedy’s. Deze keer heeft de 37-jarige actrice een serieuzere rol op zich genomen. In de trailer van één van haar nieuwste films Four Good Days is Mila dan ook bijna onherkenbaar! Wij moesten in ieder geval even twee keer met onze ogen knipperen. Check it out!

@Moviecoverage YouTube
@Moviecoverage YouTube

Four Good Days

In de film Four Good Days speelt Mila de 31-jarige Molly die probeert af te kicken van een ernstige heroïneverslaving. Met behulp van haar moeder, gespeeld door actrice Glenn Close, probeert ze vier cruciale dagen van haar recovery door te komen. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Deze rol is iets compleet anders dan we van Mila gewend zijn. Dit lijkt dan ook tot nog toe de meest intense rol van Mila’s carrière te zijn. Deze heftige dramafilm ging vorig jaar op het Sundance Film Festival in première, waar de film goed ontvangen werd. De performances van Mila Kunis en Glenn Close maakten veel indruk op toeschouwers en filmcritici.

De film komt 30 april uit in Amerika maar of hij ook in Nederland een release krijgt, is nog niet duidelijk. Jammer! Wel krijgen we door de trailer alvast een voorproefje!

Benieuwd welke films er nog meer uitkomen dit jaar? Check hier de bioscoopfilms die op jou staan te wachten in 2021!