Liefhebbers van Stranger Things hoeven we waarschijnlijk niet te vertellen wie Millie Bobby Brown is. De actrice speelt Eleven aka El in de Netflix-serie Stranger Things. Dat de actrice een flinke carrièreboost heeft gekregen door haar rol in de serie, is wel duidelijk. Ze verdient namelijk met een nieuwe filmrol een sick bedrag.

Stranger Things

De acteurs in Stranger Things verdienen een behoorlijk zakcentje met hun rol in de serie. Zo verdienen de hoofdrolspelers in de serie 20.000 dollar per aflevering. Een flink bedrag, waar Millie nog een schepje bovenop doet. In het derde seizoen van de serie verdiende ze maar liefst 300.000 dollar per aflevering. Ook speelde Millie in de film Godzilla: King of the Monsters, waar ze 1 miljoen dollar voor kreeg.

Bizar bedrag

Flinke bedragen, maar het is niets vergeleken het bizarre bedrag dat Millie met de Netflix Original Enola Holmes 2 verdient. De achttienjarige actrice verdient aan haar rol in deze film een bedrag van – hou je vast – 10 miljoen dollar. Een behoorlijke zakcentje, wat zelfs nog nooit eerder is uitbetaald aan een actrice die jonger is dan twintig jaar.

Millie timmert keihard aan de weg en dat dankt ze uiteraard aan haar acting skills. Want ook in deze nieuwe film, waarbij Millie de rol van Enola (de tienerzus van Sherlock Holmes) speelt, zijn we verbaasd over hoe goed deze dame kan acteren. You go, Millie.

Lees ook: Stranger Things moest 36 kilo verliezen voor rol in serie