Stranger things-actrice Millie Bobby Brown heeft een nieuwe mijlpaal bereikt in haar leven. Ze is namelijk verloofd met the love of her life. Op Instagram deelt ze dit romantische nieuws met haar volgers met een te lieve foto.

millie bobby brown

Stranger things-actrice Millie Bobby Brown

Millie Bobby Brown brak al op jonge leeftijd door dankzij haar mega goede prestatie in de serie Stranger Things. Ze vertolkt in deze serie de rol van Eleven en dat maakte indruk. Inmiddels sleept ze dankzij haar goede werk ook andere rollen in grote films en series binnen. Toch is Millie nog erg jong en krijgt ze op jonge leeftijd al veel te verduren. Misschien dat ze daarom al wat verder in ontwikkeling is dan de gemiddelde 19-jarige. Dat zien we namelijk óók terug in haar privé-leven

She said YES!

Dat Millie Bobby Brown gelukkig is met haar liefde Jake Bongiovi was ons al lang duidelijk. De twee lovebirds delen regelmatig de meest romantische kiekjes op Instagram dus dat deze twee voor elkaar gemaakt zijn, wisten we al lang. Vriendlief besloot er serieus werk van te maken en Millie voor altijd aan zich te binden. En hoe doe je dat nou beter dan gewoon op je knieën te gaan? Millie zei met overtuiging ja tegen haar vriend en dus zijn de twee nu verloofd.

Instagram-official

Uiteraard moet dit geweldige nieuws ook gedeeld worden met de rest van de wereld. Ze deelde op Instagram wederom de meest schattige foto’s die we óóit hebben gezien om ons te laten weten dat de twee voor de rest van hun leven samen zullen blijven. Op de foto zien we het stel in een spontane en mega gelukkige omarming. Hoewel de twee met hun happy uitstraling indruk maken, is niet het eerste waar je oog naar toe getrokken wordt. Je kunt namelijk niet heen om die prachtige diamanten ring die Millie Bobby Brown om haar vinger draagt.


Onder de foto schrijft Millie het volgende: “I’ve loved you three summers now, honey, I want ‘em all 🤍”. Cute! Alsof het nog niet romantisch genoeg was, kon ook vriendlief Jake Bongiovi niet achterblijven deelt ook hij een bekendmaking. Hij schrijft daarbij: “Forever 🤍”. Romantischer kan het niet, toch?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @jakebongiovi